You wanna have a life but not too real
Augusts 27., 2013 
10:22 am - Spotify
Kurš lasa visu to interneta servisu noteikumus? Tā jau es domāju.

Vienvārdsakot, Spotifajs ir viena jūde kantore. Protams, kurš tad te ir jūde, ja visu gribās bez maksas, bet, ja man tas viss strādātu arī darbā, vai tur būtu muzons kas mani interesē, es pat par viņu maksātu. Bet tas viss, protams, bija vēl jāpamēģina uz savas ādas, pirms izdarīt secinājumus. Ir viņiem tas 30 dienu izmēģināšanas periods. Nu lūk, lai es tās 30 dienas muzonu varētu paklausīties arī darbā ar telefona palīdzību, ar trešo piegājienu es tomēr aktivizēju to "premium". Ar trešo tādēļ, ka par šo lielisko bezmaksas sieru, viņi grib sasaistīt tavu necilo personu, ar tavu cēlo kredītkarti, liekot apmaksāt rēķinu par nulle eirām, un nulle centiem (sāciet pierast). Nolēmu, ka esmu gana disciplinēts, un uz visiem "vai, cik ērti šito ir nopirkt" es nespiedīšu, tādēļ, lai būtu kredītkarte. Un jau kādu laiku mani nomāca jautājums, cik tad tur īsti bija tās bezmaksas dienas, un kad īsti viņas beigsies? Bet, protams, kamēr nav beigušās, lai jau muzikanti spēlē. Nu lūk, tikai nesen uzzināju, ka es jau divus mēnešus esmu kārtīgs Spotify "premium" klients, un bez visādiem "vai jūs zināt, ka jums beidzas bezmaksas dienas", un "vai jūs gribētu arī turpmāk lietot "premium" iespējas"? Tāds, lūk, Račisms.
12:20 pm - Par "glābsim kokus"


Sauklis jau šausmīgi hipiju stilā, vai pa modīgam, hipsteriski. Interesanti tikai, cik cilvēku koku stādīšana ir vides sakārtošanas jautājums, un cik ekoloģijas? Man ir aizdomas, ka cilvēks ir tik sīka vienība uz globālās zaļās masas fona, ka gribēdams nesastādīs tik daudz koku, kas viņam vienam varētu skābeklis saražot. Ja satraukums ir par skābeklis, varētu jūras nepiedirst, un Dienvidamerikas mežu izzāģēšanu piebremzēt.
04:37 pm
Nē, nu, uz šīs priecīgās nots noslēdzam dienu, nedēļu, vasaru, gadu, budžetu, fiskālo periodu, jo "Latvietes atzītas par skaistākajām sievietēm pasaulē". Ura, tavarišķi! Rīt tiks pacelts valsts kredītreitings, atlaisti parādi, un Gūgle tiks iemainīta pret Liepājas Metalurgu.
04:48 pm - Bonifācijs
Man parīt ir piegdienāh! Tralalā!
This page was loaded Okt 2. 2024, 1:44 am GMT.