You wanna have a life but not too real
Augusts 21., 2013 
12:26 pm
Mana Sejasgrāmatas draugu liste, kas ir mazliet nervoza attiecībā uz reliģijas jautājumiem, ir šokā, ka 'Talantu fabrikas' jaunieši sākuši lūgt dieviņu. A čo, tā ir "Talantu Fabrika". Šodien dieviņu, rīt spageti monstru, parīt ceps pankūkas uz izģērbšanos. Lūk, fakts, ka kāds to šovu skatās, un lamā dalībniekus par stulbeņiem, tas gan satraukuma vērts fakts.
04:01 pm - Watain
Watain ar savu jauno albumu, šķiet, nolēmuši aizsist ēteru. Kas nav slikti, protams. Neviens jau nav teicis, ka tikai popsai ir tiesības uzrunāt masas. Bez tam, blekuha šodien ir normāla popsa, ko jenķi patērē neiedomājamos daudzumos. Laikam būs noguruši no savām kōrēm, ar pārproducēto tehnisko skaņu un spēlēšanas stilu. Arī kanāli mūsdienās ir daudz un dažādi - sociālie tīkli, jūtjubes, aitjūni. Un joprojām cilvēki štancē tos plastmasas ripuļus, un, kas būtiskāk, vinilus. Visi tādi limitēti un hand signed. Jei bogu būs jādabū limitētais vinils ar biužām. Sen nav redzēts lielformāta ārtbļaģs ar asinīm, iekšām un dubļiem.
04:59 pm - FOTO: Untouchable


Lūk, brenda spožums un posts. Nu, kuram pirmā asociācija bija "klauns", nevis "Makdonalds"?

http://erikravelo.info/los-intocables/
10:41 pm - Dīzelīts uz goda...
Ja madāmas ir sarakstījušas cipariņus pareizi, tad visi hibrīdi raud gaužas asaras. Mans vecais dīzelis spēj izspiest 3.5 uz simta. Ir gan cita ziņa, braucu es kā debīls bembists. Man jau likās, ka 4.5 ir "uh" un "ah".

http://youtu.be/47dcjNU9jQE
This page was loaded Okt 2. 2024, 1:32 am GMT.