You wanna have a life but not too real
Jūlijs 24., 2013 
10:20 am - Velorastija
Jē, mans mīļākais topiks (par Rimi rakstīšu citreiz). Vakar gandrīz notriecu gājēju. Nu, cik nu notriecu, cik vairāk šova elementu tur bija, bet ar visām kaucošajām riepām un tā. Uzminiet, kur? Uz ielas!
10:28 am - Ķiķināšana
Citās šovinistiski stereotipu vairojošās ziņās - varētu būt tā, ka sievietes nespēj neķiķināt? Nu, ne katra individuāli, bet caurmērā? Ierubīju SWH (speciāli [info]ob - mēģinu no rītiem noķert Zandera vāvuļošanu), a tur Fredis ar jaunu favorīti. Stocka ne ta izbrāķēta, ne ta atvaļinājumā (vienu nedēļu Terča sēdēja studijā, tādēļ arī versija par izbrāķēšanu), tādēļ tur ir jauna ēteriska būtne. Diskusija kā diskusija, bet visu laiku fonā skan "hi-hi, ha-ha", un tas točno nav Fredis. Protams, savulaik arī Fredis ar Ufo rēca kā paviāni, bet ne jau nepārtraukti un netēmā. Radio ēters un spalgā balss iespaidus pastiprināja, bet radās sajūta, ka arī ne tik kaitinošās formās šo parādību esmu novērojis.
03:24 pm
Ukrainas jauniešu basketbola izlase - http://kiki-ua.livejournal.com/50249.html

Bet, kā dēļ es saraucu uzaci, ir fakts, ka šitādiem zaļiem gurķiem ir izstrādājušies tādi fensī paraksti. Man joprojām paraksts ir tups kā piecas kapeikas, par zaļo jaunību nerunājot. Bet, nu jā, ja tu esi basketbolists, laikam tev jābūt spējīgam parakstīties uz kāda glancēta žurnāla tik pat veiksmīgi, kā bumbu driblēt ar abām rokām.
05:24 pm
Vēl biužas no Krievijas flotes manevriem 1893. gadā. Fifīgi tie kara kuģi ar burām. Nez, pret japāņu floti mazliet vēlāk pretī stājās šie paši burinieki?

This page was loaded Okt 2. 2024, 1:27 am GMT.