You wanna have a life but not too real
Jūlijs 19., 2013 
11:47 am
Vot, vācu ortnungs. Fakts, tiesa, spriedums. Un tā uz riņķi. Varētu jau atkal papukoties, ka metālistiem šādas mākslas akcijas ar koķetēšanu ar nacistisko režīmu netiek piedotas, lai gan tā būtu principu pišana. Bet galvenais, vai viņiem nav apnicis? Nevar šo arhaismu nomainīt ar kaut ko modernāku, tur teiksim par tautas musināšanu, naida vairošanu, režīmu slavināšanu, un likt mierā to demonstrēšanu, ja jau tā pat tiek skatīts konteksts? Nebūtu tur tiesām ar huiņu jānodarbojas. Turpretī, pie mums jau arī atkal bija ņemtne par nacistisko un padomju simboliku, tikai ko dod likums, ja prakse ir savādāka? Es varu iedomāties, kas notiktu, ja visus šitos pensionārus pēc 9. maija par katru padomju karogu un Staļina portretu vilktu uz tiesu?
01:53 pm - Kasetes atkal modē
Ja tev kaut kur mētājās kāds maiss vai kaste ar kasetēm, vari uzgavilēt, tā ir nākamā ejošākā prece. http://consequenceofsound.net/2013/07/cassette-store-day-is-coming-to-a-cassette-store-near-you-on-september-7th/

Es, savukārt, varētu mēģināt notirgot savu Blaupunkt automagnetolu, jo bija doma šā vai tā ieviest kaut ko bez vadiem, kasetēm un diskiem. Jā, un vēl taču bija Sony minidiski!
03:40 pm - Dziedošais Hjū Džekmens
Viena lieta ved pie nākamās. Atradu šādu mūzlika parodiju, un tu skaties, izrādās Hjū Džekmens ir dziedājis ne tikai Mizrebāļos, bet arī Oklahomā.
This page was loaded Okt 2. 2024, 1:40 am GMT.