You wanna have a life but not too real
Jūlijs 17., 2013 
10:02 am - Par rutīnas maršrutu
Nepietiek ar to, ka pa veloceliņu slāj stulbeņi un mākslinieciskas būtnes, bet ko tur dara leimie un nevarīgie? Ok, ja pirmos nevar apbraukt, viņam var vēl uzzvanīt, un ir varbūtība, ka viņi antelopes lēcienā atgriezīsies savā dabiskajā vidē. Takš otrajiem tu vari kaut vai ar tauri virsū taurēt, bet kamēr kas būtiski mainīsies, tu vēl paspēsi pārkāpt CSN, un apbraukt to visu karnevālu pa brauktuvi.
11:51 am - Latvijas auto tirgus bezsamaņas stāvoklis
Eh, kā man patīk šis raksts. No "A" līdz "Z". Ok, taisnības labad pieminēsim, ka tas ir fragments.

Vispirms, katrs kārtīgs ebrejs zina, ka dodoties kaut ko pārdod, jāvelk jaunais uzvalks, bet dodoties maksāt nodokļus, vai pakurnēt par grūto dzīvi, ir jāvelk vecais uzvalks. Aināram Liljē šī senā gudrība ir gājusi secen, un tādēļ viņš pie raksta par auto tirgus problēmām nolēmis sabildēties džipa salonā, nevis kāda nebūt Hjundai Getc salonā. Nu gluži: "vien kārtīg zivsaimniek vajag vien kaijēn!"

Otrs, kas ir ziņa, un kas ir viedoklis, un kāds virsraksts beigās tiek uzlikts rakstam. Kamēr Aināram nepadodas džipu tirdzniecība, vai vismaz viņam ir sajūta, ka viņam nepadodas džipu tirdzniecība, līzinga kompānijas apgalvo, ka tirgus lēnām aug. Ja es būtu žurnālists, es ietu tālāk, un apjautātos līzinga kompānijām, vai gadījumā jaunu auto tirgus nav atgriezies pirms krīzes apjomos? Bet, kas mums statistika, ja mums ir eksperts ar viedokli. Vēl ir pārsteidzoši, ka Latvijas tirgus laikam tomēr takā aug ar visu briesmīgo nodokļu politiku, kamēr Eiropā ar labo nodokļu politiku krīt. Itogo, ja ir izdarīti novērojumi, ka parādās arvien vairāk jaunu auto ar Igaunijas un Lietuvas numuriem, tad it kā vajadzētu secināt, ka pie viņiem ir vēl briesmīgāka nodokļu politika, un tirgus vēl augošāks.

Vienvārdsakot, lasiet biznesa laikrakstus. Kad ome prasīs, "Nu, bērniņ, kā ir, krīze beigusies?", varēs atbildēt, "Nē, ome, džip ņe lovitsa, ņe rasķot motor!"
07:14 pm - Iz ziņām
Indijā slēdz telegrāfu. It kā loģiski, bet darbinieki protestē. Interesanti, kāds reāli arī turpina sūtīt tās telegrammas. Nu, nevis nostalģisku apsvērumu pēc, bet tiešām aiz vajadzības?

Ķirsons ver vaļā jaunu Lidiņu. Stirnas iela... well... tur būs to lašburgeru ēdāji, un svaigo produktu pircēji? Nē, var jau būt, ka es slīkstu stereotipos, bet kaut kā sajūtu izgāšanās smaku.

Panamā aizturētais Ziemeļkorejas kuģis ar militāro kravu. Cilvēki šokā, autobusā krīt sieviete, jo neviens nesaprot, kas ir tajā rozā burciņā? Vai tik tā nav slavenā Tartu muzejā zagtā burciņa?
This page was loaded Okt 2. 2024, 1:39 am GMT.