You wanna have a life but not too real
Aprīlis 30., 2013 
09:11 am
Nez, Latvijā šis žanrs (skatīt video) ir pārstāvēts? Bija Higinsoni. Jā, nez, Motorium arī vēl spēlē?

Bet par Kontrust, šis Ēdelvaiss visapkārt vienkārši ir burvīgs. Mums vajag grupu, kas lina kreklos, pastalās un adītās zeķēs ņemtos pa Gūtmaņa alu, kāptu Gaiziņkalnā un dejotu Pokaiņos.

http://youtu.be/eUO9SNCBL6U
10:33 am - Kleksis


Šodien SWH strīmam vispār skrīnšotus varētu taisīt visu laiku, un pārveidot komiksos.
03:45 pm
Es nezinu, cik sen pastāv organizācija ar nosaukumu "Demokrātiskie Patrioti", iespējams Zanders jau ir ierēcis par šo veidojumu pirms kādām vēlēšanām, bet, pēc analoģijas ar "labu kino", teju jādibina partija "Diktatoriskie Kangari", vai vismaz uz pašvaldību vēlēšanām jāsasparojas, un jāizveido "Buržuju Cūkas".

Dāvja Stalta vārds tanī vispār ir kā Rūdolfa (tas, kas ziemeļbriedis) sarkanais deguns. Ja tu balsosi par Ušakovu, es par tevi kaut ko padomāšu, bet, ja par Staltu, es tev to pateikšu arī acīs. Varu nomierināt, komentāros ķengāties nepiepūlēšos.
03:53 pm - Facebook mobilā aplikācija
Starp citu, atskaitos par Facebook mobilo aplikāciju. Pēc pamatotas kritikas, iegāju aplikācijas uzstādījumos, izņēmu visus ķekšu, atstāju tikai ķeksi, ka jāsūta ziņojumi par ielūgumiem kalendārā. Rezultātā tik un tā dabūju uz telefonu šāri un laiku. Tagad atgādinājumus izslēdzu vispār nakui. Tomēr māc šaubas, ka no šārēm un laikām tas mani neglābs. Tāds pavlova sunīša sindroms jau iestājies.
This page was loaded Okt 2. 2024, 1:39 am GMT.