You wanna have a life but not too real
Marts 19., 2013 
10:17 am - The Barn
12:50 pm - Amatnieku priekšauts
Lūk, nupat norāvu sajūtu, ka visa hipsterisma kustība ir žīdmasonu sazvērestība. Visi tie custom-made izstrādājumi, dabīgie materiāli, roku darbs, koka klaviatūras un peles, ar ādu apvilkti skaļruņi un stilīgi iPad vāciņi. Mums te ir savs Džons Nēmans. Vārds ta kāds - Nēmans. Labi vēl ka ne Hebrewberg Moneygrabber.

Pierādījumi? Īzī! Redz kur rakstiņš par džentelmeņa priekšautu. Protams, amatnieku priekšautam ir senas tradīcijas, bet pielietojumu mūsdienās, ja vien tu nestrādā metāla liešanas fabrikā, cilvēki komentāros jau paspējuši apšaubīt. Savukārt, kas nēsā stilizētus amatnieku priekšautiņus ar visādiem tur ģērboņiem, un taisa korporeļu tipa ēverģēlības? Pareizi - brīvmurnieki! Bet ja reiz brīvmurnieki, likumsakarīgs jautājums, kur ir profits? Nu, par Apple produktiem es lieku reizi neizteikšos, bet kaut vai tā pati Hebrewberg Moneygrabber... es atvainojos, Džona Nēmana produkcija maksā cik? Ahujennije ģeņgi! Nu, nav akurāt Lamborghini cenā, bet kalēju izcenojumus zinu, mazliet overpriced jau ir.
11:09 pm - Tehnikas apdeits
Tā, telefons ir iegādāts jauns, tīkla disks, ne bez aukstiem sviedriem, ir resetots. Varbūt sestdien piedabūšu pie dzīvības kompi? Vai varbūt vinnēšu makbuku?

Ok, bet, ja nopietni, kāds var kaut ko ieteikt no tīkla RAID? Pagaidām pēc specenes un izskata atradu kaut kādu no-name kasti par 106 LVL. Tas gan ir bez diskiem. Pluss, diski ir visšaurākā vieta, tādēļ var izvēlēties pēc saviem ieskatiem tādus, kam pats visvairāk uzticies. Cik nu RAID gadījumā tas ir svarīgi. Tur, laikam, griestiem būtu jānobrūk, lai abi diski sačakarētos.
This page was loaded Okt 2. 2024, 1:38 am GMT.