You wanna have a life but not too real
Marts 13., 2013 
09:13 am - Dizāsters, citplanētieši uzbrūk
Ir nosprādzis vecais kompis, tīkla disks un telefons. Un kuram te būtu jāiet aitas audzēt?
01:18 pm - Korejieši. Lielie un mazie
It kā nav smieklīgi, bet frāzē, "Dienvidkorejieši protestē pret Ziemeļkoreju", ir kaut kas maģisks. Neseno aktivitāšu sakarā es jau iztēlojos piketu pie Ministru Kabineta, kur mazie susuri protestē pret lielo susuru patvaļu, kuri japāņiem izlobējuši kosmosa kapsulu izmēru.
01:38 pm - Ekonomisti
Nerunājot nemaz par to, kādēļ "ekonomistiem" būtu savstarpēji jāapmainās ar laipnībām ar mediju palīdzību, stāstot mirstīgajiem par riska kapitālu, aizķēra man rakstā, šāda atruna - "ekonomists Jānis Ošlejs" un "ekonomikas doktors, LU profesors, biedrības Stratēģiskās pētniecības un vadības centrs valdes priekšsēdētājs Andris Deniņš".

So, kas ir ekonomists, vai arī kas ir Ošlejs? Ja mēs runājam par amatu kādā uzņēmumā, tad, cik man zināms, Ošlejs ir uzņēmējs, nevis ekonomists. So, šie pagoni viņam velti ir uzstūķēti. Vai viņš ir "ekonomists" pēc izglītības, man tā arī netapa skaidrs. Kaut kāds bakalaurs LU, kaut kāds maģistrs Zviedros, bet "ko un cik" tā arī neizdevās saprasts ar visu linkedinu. Tramīgu rada kaut kāda izglītība menedžmetā pirms LU. Tīri skaidrības pēc gribētos noskaidrot, tad ir "ekonomists" vai tomēr "daiļdirsējs", un attiecīgi katram, kas viņu sauc par ekonomistu šaut ar to slapjo lupatu pa seju, vai aiztaupīt?
01:49 pm - Telefons
Vēl jūs man varētu pastāstīt, kādu telefonu man iegādāties. Atšķirībā no iepriekšējās reizes, pilnīgi skaidrs, ka tas būs Android. Vēl man ir distancēta attieksme pret telefoniem televizora izmērā, bet tas nav akmenī cirsts.
This page was loaded Okt 2. 2024, 1:27 am GMT.