You wanna have a life but not too real
Marts 11., 2013 
11:25 am - How to kill a brand
Arī es, savulaik, kā jau liela daļa ofisa planktona ir sēdējis pie HP Compaq, jo, vai zinies, viņam bija laba cena, īpaši jau korporatīvajiem. Bet tas jau ir no Toijotas bremžu pedāļa sērijas.

Ok, vai to sūda procesoru var izņemt konkrētai sērijai ārā tā arī nenoskaidroju, lai gan ir smagas aizdomas, ka šis konkrētais dators ir viens no izredzētajiem, kas ar savu sūda celeronu ir saauguši kopā. Nē, nopietni, kuram varētu ienākt prātā, ka tavs dzelzis ir tik sūdīgs, ka procesora apgreids ir tik debīla ideja, ka labāk iecirtīsim to akmenī? Bet neko, pēc divām OS pārinstalācijām, beidzot izdevās dabūt gan skaņu gan visu pārējo. Jo, nedod dievs tu būsi nolēmis draiverus lejuplādēt no cita datora - fui, nē! Ja ar svētā gara palīdzību esi ticis pie tīkla, lejupielādē draiverus no tā daudzcietušā mēsla, un tad lietas notiks. Vienvārdsakot, viss ir sainstalēts, viss gandrīz strādā.

Un tagad saldais ēdiens. Tas gandrīz nozīmē to, ka pat tupa failu kopēšana uzdzen procesoru uz kādiem 98% noslodzes. Gīki var atpisties - griežas svaigs explorer.exe process bez kaut kādas zarazas vai debiliem antivīrusiem. Un ko saka interneti? Nomaini barošanas vadu, lūzeri! Nopietni, sapists barošanas bloks noēd procesora jaudu? Cik loģiski tagad tas ir? Tagad tāds sīkums, kā atrast 18.5 (astoņpadsmit ar PUSI !!!!viensviensviens) voltu barošanas bloku, ar ieeju, kas nav pat manam universālajam barošanas blokam, un VARBŪT tas atrisinās problēmu. Un kurš man pēc šitā varēs pārmest, ka es tālbraucējam šoferim pateikšu - nopērc to sūda iPad, un dzīvo bez stresa? Goda vārds, pārcelt vienu ražotni uz Varakļāniem, kur dolbajobi ar sešu klašu izglītību lapšu barokļiem salodēs divus no pieciem vadiem, citādi tiem ķīniešu bērneļiem tās actiņas tā ir aizpūžņojušas, ka pēc tam veselais saprāts var iet kārties, ja kaut kas ar to dzelzi notiek.
11:34 am - Don't panic
O, according to Google, šodien kādam būtu dzimšanas diena. Šodienas dūdlis pirmajā brīdī samulsināja.
This page was loaded Okt 2. 2024, 1:36 am GMT.