You wanna have a life but not too real
Janvāris 15., 2013 
11:24 am - Attention! Black Metal!
http://youtu.be/c-Bb-rZRc5A

Kārtējā doķene par šo eksotisko mūzikas žanru. Statistiku neesmu pētījis, tāpēc tāda tukša diršana vien ir, bet intuitīvi šķiet, ka šim diezgan šaurajam apakšžanram dokumentālisti pievērš pastiprinātu uzmanību.

Tātad, pirmās desmit minūtes liek izdarīt sekojošus secinājumus - ungāri. Mīnusi - tāda diezgan haotiska viedokļu kompilācija, kas liek domāt, ka filma tapusi iesācēja entuziasmā. Neizskatās pēc vēsturiska pārskata, neizskatās arī pēc koceptuāla darba, kas atklātu kādu jaunu šķautni, vai raugās uz žanru no kāda konkrēta skatpunkta. Tāds, blā, blā, cik šis žanrs ir kruts, cik tie norvēģi ir traki. Plus, ļoti daudz klišeju, kas netiek nedz paskaidrotas nezinātājiem, nedz pienes ko jaunu zinātājiem. Daudz viedokļu no aktīvajiem žanra, vai žanram tuviem mūziķime, ko īsti nevar saprast skaitīt pie plusiem, vai mīnusiem. Par plusiem - filma ir bezmaksas (kāds pārsteigums). Diezgan kruta likās, ka parādās arī Norvēģijas vēstnieces Ungārijā viedoklis, un viņai pat bija ko sakarīgu teikt. Lai gan, nu jau ir sajūta, ka Norvēģu vēstniekus instruktē par šo jautājumu, ja nu kāds atkal taisa kārtējo doķeni. Kopumā, laikam pēc pagoniem pienāktos noskatīties, bet ne vairāk.

Par labiem piemēriem, ja nu kādam interesē, silti iesaku noskatīties "Until the Light Takes Us". Šis gan nav mazajiem par zvēriņiem, bet filma, kas pārmaiņas pēc mēģina jēdzīgi atbildēt uz jautājumu "kāpēc?", un "uz kurieni tas viss virzās?" Patērētāju sabiedrības ļaunuma vēstnešiem varētu patikt. Pie reizes arī papriecāties, kā šis "produkts" iekaro Amerikas un Dienvideiropas tirgus un mākslas galerijas.
This page was loaded Okt 2. 2024, 1:36 am GMT.