You wanna have a life but not too real
Janvāris 14., 2013 
12:04 pm - Par sievišķīgo
Paralēli seksuālo batāliju meklējumiem brāļu Grimmu pasakās, interneti turpina atklāt savu dzelmju pērles. Lūk, kopš JūTjūbe ir sačakarējusi manu personalizēto galveno lapu, ieteiktajos video var atrast visādus brīnumus. Bet šis šedevrs man pat bija jāuzkliko. Pirmkārt, video krievu valodā. Es mēdzu kaut ko palasīties krieviski, bet audio-vizuālajā lauciņā es sānsoļus speru vienīgi gadījumos, ja uzduros kādam video par Arktogeju, žīdmasoniem, kapitālisma sabrukumu un citplanētiešiem. Krieviem nez kādēļ šausmīgi patīk ražot šos produktus masveidā. Otra lieta - ja video nosaukums satur kādas personas vārdu un uzvārdu, un man nav ne mazākās nojausmas, kas šī persona ir, tā jau ir uzvara.

Atzīšos, piecas minūtes man bija gana, tomēr dažas vērtīgas atziņas es sev paspēju piefiksēt. Pirmkārt - katru rītu ir jātīra sejas āda. Galu galā, ko tu vari stādīt priekšā šādam argumentam - jūs taču tīrāt zobus katru rītu, kādēļ seja ādas tīrīšana nav tik pat pašsaprotama lieta? Es padomāju par šo jautājumu, un sapratu, ka man nav ko iebilsts pret šādu uzstādījumu, un pat sametās kauns, ka līdz šim esmu atstājis novārtā savu seja ādu. Kaut kādu toniku, vai kā to šķidrumu sauc, es vēl sameklēšu vannas istabā, bet ar tiem vates tamponiem gan būs čābīgi. Tā vate, visdrīzāk, ķersies rugājos, tādēļ jādomā par kādu birstīti, vai lupatiņu, kas nepūkojas. Par to vēl ir jāpadomā. Un otra atziņa šī video sakarā - sanāca sajusties nedaudz kā autoservisā, kad mehāniķi savā starpā sāk apspriest kādu sarežģītāku ķibeli par ritošās daļas ģeometriju, vai visādu filtru maiņu. Rezumē, ceru, ka man nav kombinētais ādas tips. Es, teiksim, varu izvēlēties nepirkt Volvo, jo kad servisā sāk runāt par lamda-zondēm un citu hiramanķiju, es saprotu, ka tas ir čakars uz kuru es neesmu gatavs parakstīties. Taču seja ādu nepārstādīsi, un jādzīvo ar tādu, ar kādu esi piedzimis. Tātad, ceru ka man nav tas sasodītais kombinētais ādas tips, jo tik sarežģītiem gadījumiem man pagaidām ir par maz zināšanu un neapgūta termini vārdnīca.

Vienvārdsakot, turpinām rakt.

P.S. Mother of god, tas ir pat vēl sarežģītāk, nekā es domāju. Biotehnoloģijas, kaut kādi "vadītāji" krēmā - kas būs tālāk?
12:41 pm - FOTO: Gonzalo Ramos
Lūk, šitādu aci es gribētu.
This page was loaded Okt 2. 2024, 1:29 am GMT.