You wanna have a life but not too real
Novembris 9., 2012 
10:56 am - Par ūsām


Varēja jau likt kaut kādu H&M bildi, bet šī man likās episkāka.

Anyway, interesanti, šis izskats ir saistīts ar iedzimtību, vecumu, vai ar ūsu kopšanu? Skaidrs, ka nekāds ārietis no manis nesanāks, un Satīrs ir mans prototips. Bet arī Bekhems, piedodies, jaunībā izskatījās pēc Orlando Blūma un Džastina Timberleika, un tagad ir pārvērties par Šonu Koneriju. Un vēl ir arī Mihaloks, kas jaunībā izskatījās pēc jaunieša no Rēzeknes, un beidzot ir iemācījies skūties, un vairs neizskatās pēc veca alkāna. Var jau būt, ka viņi ir pārbaudījuši prostatu. Bet varbūt ir cerība, ka pēc gadi pieci mans trīskrāsainais sejas apmatojums iesirmos, un varēšu izskatīties pēc Rūzvelta?

Ilustratīvais materiāls )
08:06 pm - Piegdienāhhhhs pleiliste...
Darkthrone, Triānas Parks, Urskumug, Smashing Pumpkins, Corvus Corax, Samael (vecais), Raate, Trobar de Morte, Seether, Мельница, Satyricon, Nargaroth, Sulphur, Nick Cave and the Bad Seeds, Rammstein...

P.S. Sponsored by shuffle
08:29 pm - Buljona putu noņemšana
Pilnīgi nepraktisks virtuves padoms, bet, ja gadījumā klēpī iesēžas kaķis, un nav nekur gatavs doties, tas sanāk pavisam neapzināti. Tātad, lai buljonam vāroties ik pa laikam nebūtu jānosmeļ putas, vajag uzlikt vāku, un atstāt mazu šķirbu. Kad šķidrums nodzēš gāzes uguni, visas nosmeļamās putas paliek pie katla vāka. Protams, plīts kas aptur gāzes padevi ugunij nodziestot, ir vēlama.
09:13 pm - Mājas kino seansi
Es izmantoju tik daudz iespējas noskatīties kādu filmu. Suuure!

Kā vispār cilvēki saņemas uz filmām, bez kino? Tikko ieslēdz muzonu, viss!

P.S. Sacepsies fūds, noskatīšos vismaz vienu Simpsonu sēriju.
This page was loaded Okt 2. 2024, 3:32 am GMT.