You wanna have a life but not too real
Oktobris 9., 2012 
10:05 am - Šērotās laikas
Kā saka pans Kleksis, nemāciet bērniem muļķības, bet tomēr pajautāšu. Nez, Feisbūks naudu prasa par šērotajām laikām? Pirms simts gadiem dzirdēju, ka Feisbūka veiksmes stāsts ir atteikšanās no reklāmām. Tagad ir, vai nav, neesmu iedziļinājies. Jebkurā gadījumā gudri cilvēki stāsta, ka tas cilvēka mehānisms, kura dēļ mēs pierodam pie pulksteņiem, auskariem un zobu plombām, padara arī tās sānu reklāmas neredzamas. Bet tie tetovējumi uz ģīmja gan krīt acīs un kairina redzi. Tā teikt, potenciāli efektīvākais un dārgākais reklāmas laukums. Tad attiecīgi būtu tikai godīgi, ja katrs pidaras, kurš nolēmis reklamēt savu kaku ar šēru un laiku, par katru šēru un laiku arī sapiķotu. Vai arī es Feisbūka vietā būtu uzmetis lūpu, un atļautu lietotājiem filtrēt to spamu, kas arī būtu tikai godīgi.

UPD. Fu, bļa, būtu labāk klusējis - http://www.reuters.com/article/2012/10/08/us-facebook-want-idUSBRE89712Z20121008
12:31 pm
Redz kā! Pilnīgi sajutu tautas kalpu rūpi par sevi. Kamēr svensoni ir sašutuši par soklām, kurās pārāk labi gatavo, tikmēr pašmāju gudrās galvas rūpējas par to, lai es kvalitatīvi pavadītu savu nedēļas nogali.

Es gan Valainim iebilstu, ka es tik daudz nepelnu, lai kvalitatīvi atpūstos. Ja es uz krogu došos jau no rīta, vakarā četrrāpus būs jāmeklē taksis. Un kas būs pirmdien, kas jau tā nav ražīgākā darba diena no visām nedēļas dienām? Uz lielveikalu, lai vai kā, jau tā dodos nelabprāt, un tur piedzīvoju dvēseles mokas pusi dienas garumā, ka tu gribēdams neko jēdzīgu nenopirksi. Šādi pavadīta svētdiena gan finansiāli, gan morāli sanāk krietni saudzīgāka. Darba dienā, ziniet, man pietiek ar RIMI. Ja es darba dienā sākšu meklēt kurpi vai kreklus, ātri vien tikšu pie kādas neirozes. Un labi vēl, ka man nav ieroča, citādi sūda vērtas būtu jūsu visas demogrāfiskās programmas.
This page was loaded Okt 2. 2024, 3:34 am GMT.