You wanna have a life but not too real
Augusts 24., 2012 
01:50 pm - Black metal archives: Burzum
Sakarā ar pēdējā laika notikumiem, un daudzu cilvēku jautājumu, "kas tas par bārdaino onkuli", ķersimies klāt grupai Burzum.

tālāk )



P.S. Aiztaupot sev dzēstos komentārus iz sērijas, "meitenes sēž par ideju, džeks par slepkavību", paskaidrošu. Spriedumu nemeklēšu, tāpēc ciparos varu kļūdīties, bet vēl bez slepkavības tiesā tika pierādītas trīs no septiņām(?) baznīcu dedzināšanas epizodēm, un par unikālu vēsturisku pieminekļu iznīcināšanu, džekam tika iešķiebti papildus gadi. Kas svarīgāk, popkultūrā Vargs ir iegājis kā baznīcu dedzinātājs, par ko liecina visādi comixed tipa jociņi (google it). Baznīcu dedzināšana, pateicoties viņam, tiek identificēta ar mūzikas žanru kā tādu. Tādējādi atmetot pārāk lielu nopietnību, un atsevišķu taisnības cīnītāju glorificēšanu, joks par Vargu un Pusy Riot ir ok, un feisbuks vārās.

Un vispār, šī ir otrā sērija seriālam par konkrēto žanru, un primāri tieši šodien un tieši Burzum izvēlē vainojama vakardienas saruna par jauno albumu. Pusy Riot tur vispār ir trešās kategorijas fons.
04:05 pm - Pussy Riot tulkojumi
pussy riot + google translate = aaaaaaaaaaawwww! Baltkrievu un latviešu versijas so far is the best!
05:03 pm - Campo Nero SS
"A new black metal band has popped up on out radar recently called Campo Nero SS. The unsigned band isn't making waves because of the music, but where they claim to be from. The solo projects facebook page states that Campo Nero SS hails from the Vatican City, the same place the pontiff lives."

Jā, metālisti no Irānas tāda figņa vien ir.
This page was loaded Okt 2. 2024, 3:29 am GMT.