You wanna have a life but not too real
Maijs 24., 2012 
10:40 am - Sidrabjēra medniekdesas
Uz neapmaksātas reklāmas tiesībām paslavēšu Sidrabjēru. Vakar lakmusa kaķītis mani pārsteidza ielienot manā šķīvī, kas viņam nav raksturīgi. Uzklupa desai, kas arī nav raksturīgi. Pie tam ceptai un vēl ļoti siltai, kas vispār ir ārkārtējs atgadījums. Desa, laikam, bija tā vērta.
11:04 am - Ingriš
Es pie visādiem ingrišiem esmu pieradis, bet izruna "tehnikalī" man šauj ārā korķus. Bez ausīm un mūzikas, es laikam darbā nojūgtos.
11:45 am - Frizūras
Jā, viena diskusija uzjundīja tēmu, ka vecums ir klāt, un ir kaut kas jādara ar iestagnējušo matu sakārtojumu. Tikai ir viena problēma - nav skaidrs uz ko? Vīzijas iz sērijas "man lūdzu kā Depam" nav, tādēļ būs vien jāuzticas pašam matu griezējam. Tomēr arī kā no O-kartes izbēgušam izskatīties neģeld. Līdz ar šausmas un neziņa pārņem par to, kur tad lai dodas?

Manu sabiedrisko domu jau mēģina ielikt gultnē, "tur tai frizētavā ir viens džeks", uz ko man rodas stereotipisks jautājums, "gejs"? Pēc Cosmo filozofijas būtu jāsažmiedz dūrītes un jāspiedz aiz sajūsmas, vienīgi ne es tā auditorija, ne dzimums man īstais. Vienmēr paturam prātā O-kartes variantus, pēc kā vienīgā izeja būs militārais variants. Meklēt kādu sieviešdzimuma meistari? Arī nekas nav garantēts.

Drošvien tiks atlikts vēl uz kādu brīdi. Pagaidām galva vairāk sāp par dzelžiem un slepkavības ieročiem. Tik vien kā uzjundīja.
10:26 pm - Cars & Family Guy
Šķiet, mana feivorītākā Family Guy epizode - http://youtu.be/ktP82VPczzc

Un, protams, kā tad bez Ņūmana un Reznora sadarbības augļiem - http://youtu.be/6qlUFKFHNIU
10:34 pm - Pēdējā dziesma
Mazliet nesakarīgs ievads. )

Ekspluatējot šo popkultūras ikonu - tev ir dziesma, par kuru tu kādreiz teiksi, ka tu vēlies, lai tā skanētu tavā bēru dienā? Ir gan vieta variācijām, taču man, laikam, nozīmīgāku notikumu dzīvē, kā vien bēres, vairs jau neplānojas. :)
11:37 pm - Par garoziņu
Reinis lepojas ar vectētiņu. Šķiet, šodienas radio licenšu ņemtne viņam nav atņēmusi optimismu.
This page was loaded Okt 2. 2024, 3:30 am GMT.