You wanna have a life but not too real
Aprīlis 5., 2012 
09:56 am - AKKA/LAA
Kārtējās AKKA/LAA psihozes kontekstā gribēju teikt, ka no tās muldēšanas un absurdu uzskaitīšanas tam bandītkantorim nav ne silts, ne auksts. Vienīgā aktivitātes, kas man kaut cik šķita interesanta, ir tā twitter piespamošana ar #downloadmp3 no rītiem. Lai gan ne brīdi nešaubos, ka pats Guntars apzinās šī sava apgalvojuma populismu un neloģiskumu, bet, ja jau tu ej uz tiesu, tad pis principus. Diemžēl nav radies priekšstats, ka Latvijas tiesvedību sistēmā tiek meklēta taisnība, bet drīzāk laipošana parastā, kuru ierobežo visas tās juridiski apstiprinātās muļķības, ko dēvē par likumu. Līdz ar to, ejot uz tiesu, gvelz sviestu cik iekšās. Varbūt kaut kas no tā visa arī iespaidos lēmumu.

Savukār, nez kādēļ ir cits piemērs, kur protests ir reāli taustāms un skaļš. Fotoradari. Tiek taisītas kartes, brīdinājuma zīmes, radari tiek filmēti, apmētāti ar kefīra pakām un krāsu. Vienā brīdī konflikts sakāpināsies tik tālu, ka lemtspējīgajiem kādā brīdī vairs nebūs citas iespējas, kā reaģēt uz radušos situāciju, lai tiešām nesākas reāla šaudīšanās. Kas visvairāk pārsteidz, ka šādu reakciju spēj radīt tieši radari. Neskatoties uz visu loģikas trūkumu, sabiedriskā labuma neievērošanu u.t.t., principā jau radars neko citu nedara, kā fiksē noteikumu pārkāpumu. Atšķirībā no vājprāta, kas notiek autortiesību jautājumā, es, personīgi, nevarētu apgalvot, ka ātruma ierobežojumi ir nepareizi un ir atceļami.
12:07 pm - Lai atļautos bērnu, jāpelna 1000 latu
http://www.db.lv/finanses/makroekonomika/lai-atlautos-bernu-japelna-1000-latu-369981

Palasīju komentārus. Uzreiz atmaigu mīlestībā pret cilvēkiem, sajutos vainīgs pret sabiedrību, sagribējās radīt trīs bērnu, jo palika bail no vecumdienām. Tātad - nolemts! Sieva var sāk morāli nobriest.
01:27 pm - “Anti-Money Campaign” by Riccardo Pittaluga


http://www.etoday.ru/2012/04/ostorozhno-den-gi.php

IMHO, pretstatīt naudu garīgumam var tikai aiz izmisuma un nabadzības. Nauda ir tikai instruments, tā pat kā āmurs, lai iedzītu naglu. Jā, ar āmuru var ielauzt arī pauri, tikai šaubos, ka ļaunums slēpjas āmurā.
01:34 pm - Komerckartiņas
Swedbank, šķiet, ir nošāvis greizi ar to zosi un vāveri. Dirsā darbs un materiāli. Principā, tēliem vajadzēja būt - zaķis, rūķis un alus pudele vai kauss. Principā, tad lielākie latviešu svētki tiktu nosegti.

Jā, saņēmu kartiņu no Swedbank.
This page was loaded Okt 2. 2024, 3:20 am GMT.