You wanna have a life but not too real
Decembris 8., 2011 
10:46 am - Zobu pasta
Man, protams, priecē cibas pilnmēness izpausmes. :)

Bet, es tomēr par sadzīvisko. Nopirkām zobu pastu, par kuru, vēl pirms to biju izmēģinājis, ienāca kritika. Vakar iemēģināju, un nācās atzīt - jā, šausmīgi pretīga. Bet arī solītais efekts ir. Šodien apskatījos piktogrammas uz tūbiņas. Tur ražotājs godīgi atzīst - sākumā tā zobu pasta šķitīs pretīga, pēc nedēļas pieradīsi, pēc divām tev viņa šķitīs patīkami atsvaidzinoša. Tagad tikai rodas bažas, vai tā nebūs atkarība, un neradīsies vēlme viņu iešņaukt, nopīpēt vai ēst. Nu, kā Dzintariņu bērnībā.
11:19 am - Steizandes efekts
Kā reiz šorīt lasīju par Strizandes efektu, un šodien lasu, ka šo pašu efektu panāk Pujats
01:28 pm - Mp3 CD
Mūsu digitālajā laikmetā, izdomāju, ka jātiek vaļā no bērnības arhaismiem. Vēl jo vairāk tādēļ, ka mājās nav nevienas ierīces, kas spētu lasīt jebkāda veida diskus. Patiesībā ir viens RIMI pirkts DVD, un vecais kompis ar vēl nekur nav atdots, bet tas viss stāv atvilktnē n'stuff. Anyhow, izdomāju iegrimt nostalģijā, paklausīties visādus tur ļaunumus un krievus apšaubāmā kvalitātē. Pie reizes atradu Winamp 2.81.

So, pirmais kandidāts ir apzīmēts ar nosaukumu Metal #14, un rotā pentagramma un, ja nemaldos, Satīra nošmulētais ģīmis.

liste )

Jā, nu par šito vien man varētu uzbrukt gan Pujats, gan Lindermans. Kopēšanas pasākums būs jāatkārto, ja vien, protams, diskdzinis (vai tvarts) nav permanenti atņirdzies. Skaņa jau bija baisa.
03:42 pm - Draugiem.lv
Teikšu vienkārši - tikai geji promotējas draugiem.lv. Āmen!
This page was loaded Okt 2. 2024, 5:39 am GMT.