You wanna have a life but not too real
Novembris 4., 2011 
10:06 am - "Bīdīt tekstu" lejauts
Kaut kas cibā mainījies, vai tā ir kaut kāda Chrome fīča, ka visi ievades lauki tagad ir pa kreisi?
12:38 pm - Matainais (dredainais)
No Amorphis
12:55 pm - Digitālā fotogrāfija
Ok, es pateikšu to skaļi. Es varētu kļūt arī par analogās fotogrāfijas hipsterdročitāju viena vienīga iemesla dēļ - nobildē, attīsti filmiņu un viss. Atpakaļceļa nav. Ok, vēl ir bildes izgatavošanas process, bet manipulācijas ir diezgan ierobežotas. Rawu tu vari bakstīt uz priekšu un atpakaļ līdz vēmienam, un gandrīz katrs rezultāts izraisa - well, tanī kaut kas ir! Tad atliek kaut ko sataisīt, aizžmiegt acis, nospiest export un done. Un tad mēģināt par to nedomāt. Sākt strādāt, piemēram.
02:31 pm - Par skatuves māksliniekiem


Lūk divi dažādi skatuves mākslinieki. Par gaumi, protams, nestrīdas, bet mūzika jau būtu mazākais ar ko viņi atšķiras. Vislabāk atšķirību priekšnesumā var novērtēt, ja tev ir jāsataisa desmit bildes. Nošaujies, bet ir tādi mūziķi, kas atnāk, nospēlē aiziet. Most bōring grupas tituls, protmas, pieder Cionas gurajiem (Kings of Lion), bet ir vēl daži. Turpretī, piemēram, pēc Faith No More uzstāšanās varēja (un tika arī izdarīts) sataisīt galeriju vien no Patona grimasēm.

Lūk! Vēl viens piemērs tam, ka nopērc disku, un uz koncertiem vari neiet.
03:30 pm - Eltons uz klavierēm
„Man vislabāk patika Eltons Džons uz klavierēm."

This is something you cannot unimagine!
05:17 pm - Harizmātiskais Džereds Leto
Džereds Leto. Harizmātiska persona? Var jau būt, ka man jāmeklē pēc skaidrojošās vārdnīcas, bet man šis tīņu fenomens neasociējas ar jēdzienu harizmātisks.
This page was loaded Okt 2. 2024, 5:28 am GMT.