You wanna have a life but not too real
Marts 28., 2011 
10:28 am - Reklāma: krāt ir dabīgi
Neko daudz nezinu par Advardiem, bet šodien ieraudzītā Krājbnakas reklāma "krāt ir dabīgi" ir māsterpīss. Bez šķoba, vipendroniem un modern ārta. Ja ir grūti šo reklāmu salīdzināt ar veļaspulvera vai burbuļūdeņa reklāmām, jo tas ir kā salīdzināt kļušku ar tiramisu, tad bankas sektorā, kur valda stiprās ģimenes, "mēs piepildīsim jūsu sapņus" u.c. siers, ir grūti izdomāt vēl ko tik pat vienkāršu un ģeniālu.

10:54 am - KINO: Rango
Vakar noskatījāmies Rango, un jāteic, Deps pats par sevi ir kvalitātes rādītājs. Citiem vārdiem sakot, nojauta nepievīla, un tika saņemts pat vairāk nekā gaidīts. Episks, filozofisks, tomēr arī didaktisks muļķiks, ar specifisku humoru un daudz citiem āķiem. Varētu jau arī neatkārtoties, tomēr šī bilde man lika dažus vārdus uzrakstīt.

11:49 am - Indīīīī
Cik dažāda tomēr cilvēkiem ir izpratne par roku. Mēģinot paklausīties kādus no "21. gadsimta nozīmīgāko grupu" gabaliem, tā vien gribās to šķebinošo sajūtu noskalot ar Slayer. No Positivus man jau ir bail. Ņemšu līdzi iPodu.
12:50 pm - Dream Theater tūrējas
Itālija, Šveice, Francija, Vācija, Holande, Krievija, Ukraina... Portugāle! Tad mazliet pa UK un citur, un atkal Austrija, Polija, Čehija un... Grieķija! Es ticu, ka Baltija globusā ir grūti ieraugāma, bet spriežot pēc maršruta, turnejas organizatori, drošvien, zem vārda Globuss pazīst vienīgi ungāru zaļos zirnīšus.
04:00 pm - Garfields
04:19 pm - GMail
Omg, omg! Es GMail ieraudzīju reklāmu!
04:31 pm - Lembi par prezi
Diena jautā: Vai Aivars Lembergs varētu būt labs Valsts prezidents?

Komentētājs atbild: Kuš gan par to šaubās, vabūt garā vājie un sorosīdi, kas te savairojušies biezā slānī!


Es ir beikc! Par cik Soross man papūlējies manā kontā ieskaitīt piķi, un kopā ar garā vājajiem arī negribās, tad jau laikam viss ir izlemts?
This page was loaded Okt 2. 2024, 5:40 am GMT.