You wanna have a life but not too real
Janvāris 7., 2011 
09:35 am - Garfields
11:05 am - Pareizās ģimenes
Nevaru atrast pirmavotu, bet Kleksis izracis kaut kādu projektu, nodomu protokolu, par to, kādas ir pareizas ģimenes. Cik sapratu, visām ģimenēm, kam ir viens bērns, oficiāli tiks pateikt - jūs esat ņuņņas, un valsts atbalsts jums nepienākas. Principā, tā faktiski ir bezbērnu ģimene. Un vēl esot "zinātniks pētījums", ka ģimenes, kas stiprinātas laulības saitēm, esot labākas, jo ir stiprākas, veselīgākas, mazāk alkohola lietošanas gadījumu u.t.t. Vienvārdsakot, visi pārējie ir nelgas un pļēguri. Nez, kad tapis pētījums? 30-tajos?

Vispār, gaidu mesiju pie apvāršņa, kas ievedīs mūsu pagrimušo valsti NS saulītē. Pagaidām vēl nav izkauti visādi brīvdomātāji un citi liberāļi.
02:28 pm - Radio SWH
Pusdienās klausījos, kā "visu laiku slavenākais tenisists" Gulbis, stāstīja par savu "vafeli". No rīta tika pieteikta saruna ar divām dāmām, no kurām viena būs Kombuļu Inese. Otra netika minēta vispār. Tad nu Inese stāstīšot par savu stabilo laimi un sasniegumiem dzīvē. Smieties, vai raudāt? Kas notiek? Tā ir kaut kāda sacensība ar radio LOL? Es zinu, ka SWH galīgi nesmādētu arī šlāgera auditoriju, bet pārvērsties par radio "Vakara Ziņām" - how lame is that?
This page was loaded Okt 2. 2024, 5:38 am GMT.