You wanna have a life but not too real
Oktobris 19., 2010 
09:15 am - Mūzika visiem dzīves gadījumiem
Vēl bez visādiem noskaņojumiem, nav slikti, ja mūzika pieskaņojas kustības ritmam. Ir "ejamā mūzika", un kas svarīgāk, ir "skrienamā mūzika". Pagaidām par labāko skriešanas disciplīnā tiek atzīts Ministry. Pilnīgs kosmoss, un pofigs uz visiem četrkājainajiem lopiem.
11:15 am - Iepirkumi.lv
Lai cik skeptiski es izturējos pret iepirkumi.lv (par kuru ir neliela škrobe, bet tas ir cits stāsts), tomēr šim pasākumam varētu būt nākotne. Uz manu "operatīvo konkursu" datora iegādei atsaucās divi pretendenti. Teorētiski bija iespēja ietaupīt 30 LVL. Nav gan zināms, cik operatīva būtu piegāde.

Iemesls iemēģināt šo pasākumu, savukārt, ir mūsu ģeniālie interneta veikali. Lai veiksmīgi komunicētu ar interneta(!!!) veikalu, drošāk ir zvanīt, jo algoritmu, kā tiek atbildēts uz e-pastiem, izkaukulēt ir neiespējami. Solījumus atbildēt noteiktā termiņā, protams, neviens netur. Un nav jau tā, ka es interesējos par lētāko iespējamo piedāvājumu. Vieni pārdevēji izcēlās ar aptuveni sekojošu saraksti:
- "Kad jums noliktavā varētu parādīties konkrētā modeļa datori. Jūsu mājaslapā šādu informāciju nevar atrast".
- "Mēs strādājama ar individuāliem pasūtījumiem, un noliktavā datorus neturam."
- "Un cik ilgā laikā jūs varat piegādāt?"
- "4 līdz 8 nedēļu laikā pēc priekšapmaksas saņemšanas."
- "FUCK YOU VERY MUCH!"... būtu rakstījis es, bet izmantoju iespēju paklusēt.

Vienvārdsakot, savus tā ierobežotos līdzekļus izslavētās krīzes apstākļos tu vari iesālīt, jo nauda, kas nav kredīts bankā vismaz ar četrām nullēm galā, nevienu nepis. Bet jūs jau drošvien to zinājāt.
02:26 pm - Canon Expo 2010


Un ar ko bildē tu? Ak, ar telefonu!
05:29 pm - "Highway to Hell" kaverversija
Klausoties Knorkator (bļin, atkal biju aizmirsis, kā šis nosaukums rakstās) pleilisti uzdūros šim šedevram.
This page was loaded Okt 2. 2024, 7:34 am GMT.