You wanna have a life but not too real
Augusts 23., 2010 
09:19 am - Garfields
09:22 am - Atpakaļ darbā
Ja pirmajā dienā pēc atvaļinājuma pa ceļam uz darbu satiek Maizīti, tas ir uz ko? Cerams, ka ne uz ko, ja nu vienīgi lielu naudu.
11:49 am - Skyforger
Skaji izskatās ir devušies "back to the roots". Ja beidzamos gados viņu koncerts Latvijā bija tik pat bieža parādība kā Prāta Vētras uzstāšanās, tad nu tagad nu jau grāb visas iespējas.

Otra stāsta daļa ir par Apvedceļa un līdzīgo produkcija patērētājiem, kas reizi gadā savācas aizmest baļķi, un paklausīties "mūziku īstiem vīriem". Skaji, bez šaubām, ir trendseteri. To nu nenoliegsi.
12:21 pm - Par Internetiem
Atvaļinājums parādīja to, cik nozīmīgi ir interneti cilvēka dzīvē. Meils, Google, Twitter, IMDB, mazliet arī ciba, bet kopumā arī viss. Ļoti daudz, tai skaitā ziņas, vienkārši nepiss. Interneti ir vienkārši pa rokai neesošā žurnāla vai avīzes aizvietotājs. Tā pati ciba ir palikusi tik garlaicīga, un kalpo vienīgi kā arēna dažām filozofiski, politiskām diskusijām ar ļaužiem, ar kuriem nesanāk apsēsties pie kroga galda. Arī visādi linki uz vietnēm, kuras nevarēja normāli atvērt telefonā, gluži vienkārši tika aizmirstas (sveiciens "flash"). Tādējādi, ja interneti nebūtu ofisa žurku laika nosišanas veids, nekādas mediju krīzes nebūtu. Katrā ziņā man daudz ko labpatiktos izlasīt drukātā veidā.
03:15 pm - Mobile playlist
Brīdī, kad esmu aizmirsis vairāk, kā iespējams kāds jebkad ir zinājis, nepieciešama zāles palīdzība. Bez kādas dziesmas eksistences manā telefona pleilistē, mans telefons ir nenozīmīgs plastmasas gabals? Rock prefered. Metal not so much (tās mantas man ir pārpārēm).

Saraksts ar jaunākajiem papildinājumiem no saviem amiņas apcirkņiem (ieskatam) )
This page was loaded Okt 2. 2024, 7:27 am GMT.