You wanna have a life but not too real
Replying To 
17.-Nov-2021 12:06 pm
Nezinu, vai pareizi uzķēru to sāpi un domu, bet man ir līdzīgi, ka nav vēlmes tuntuļoties, bet arī, protams, nenosalt. Un parasti komforts vs siltums dodu priekšroku pirmajam, un ziemā labāk patīk, ja esmu apģērbies "pa plānu", nevis otrādi.

Arī neesmu mēteļu fans, taču te nesen iegādājos t.s. parku. (nomin. "parka"). Un vēl man ir iepaticies šāds āra hoodie, kam augsta un pufīga kapuce, un dragāju ar to tagad un ir ok. https://www.aboutyou.lv/p/Fli-Papigu/Sportiska-jaka-Paramacha--6568940


Es ziemā, ja nav riktīgs putenis utt, ka ir parastā rudens/pavasara kurtka, kam apakšā ir cieši pieguļošs T-krekls (laikam arī t.s. termo veļa tā darbojas) un pa virsu kkāds tops. Esmu novērojis, ka, ja pirmais iekšējais slānis ir pieguļošs, tad aukstumā labi jūtos arī ar paplānu kurtku. Vēl, protams, palīdz atbilstoši aksesuāri kā šalle, cimdi vai siltākas/dubultās zeķes, un tad arī ziemā var maukt kedās, džinsos un kkādā pavieglā rudens/pavasara jakā, ko arī daru un saņemu jautājumus "a tev auksti nav?".
Reply Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Jul 1. 2024, 1:18 pm GMT.