You wanna have a life but not too real
Replying To 
8.-Apr-2013 03:49 pm
Grūbu ēdienu saukt par risotto ir visai īpatnēji nosaukuma pēc, lai gan es saprotu kādēļ tāda vēlme, citādi var sanākt izmežģīt mēli un smadzenes mēģinot izteikt kaut ko līdzīgu grūbotto.

Bet principā risotto apcep un vāra buljonā, nekur neko pēc tam nenokāšot. Mēdz piedalīties saldais krējums. Pa lielam padomju laiku rīsu biezputra ir lielāks risotto salīdzinājumā ar to, ko pasniedz dažos krogos ar pretenzijām uz glaunumu.
Reply Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Nov 24. 2024, 6:40 am GMT.