You wanna have a life but not too real
Replying To 
25.-Mar-2012 10:15 pm
Senlatviešiem guŗku nebija un gurķu skābēšanas tradīcijas no Ungārijas laikam nāca caur vācu zemēm, gan jau ne ātrāk par 17., 18.gs. Skābēja ar sālsūdeni, etiķi, iztika bez cukura ļoti labi. Gan jau cukura loma ir kā papildus barības viela raugam, kas pienskābo rūgšanu gurķos un kāpostos realizē. Bet arī dabiskā cukura pietiek, lai sarūgtu, tb saskābtu. Varbūt ne ātri un intensīvi, kā ar papildus cukuru.
Reply Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Nov 24. 2024, 9:22 am GMT.