You wanna have a life but not too real
Replying To 
5.-Jan-2012 01:39 pm
Nu, nedomāju, ka saucēja balss tumsā spēj mainīt sociālo konstruktu. Bet nu labi, par to man sirds nesāp, un ne es tev, ne tu man kaut ko jaunu par to izstāstīsi. Es gan neredzu problēmu ļaut cilvēkam pielāgoties sociālajam konstruktam, ja nu viņš savādāk nespēj vai negrib. Da kaut vai kariet Stīva Džobsa ģīmetes eglītē uz lieldienām, kamēr jūs nemācaties ar šo stulbumu man virsū. Pat mūsdienu medicīna vairs nenoliedz un nesmādē placebo efektu. Unless it's working, piedrāzt visus postulātus kopā ar visu Hipokrātu.

Bet par tīri par fizioloģiskām atšķirībām, ja tu man mēģināsi apgalvot, piemēram, ka jāpārtrauc dalījums pēc dzimuma sportā, jo tas ir sociāls konstukts kurš ir jāmaina, man nekas cits neatliks kā nosaukt to par nonsensu, un diskusijai par šo tēmu arī turpmāk nav pamata.

So, beisiklī mana pozīcija ir tā, ka principā jebkādiem sociāliem konstruktiem ir pamats, un strīdēties var par atsevišķām implementācijām, vai kādas kroplas formas tas evolūcijas gaitā ir ieguvis. Savukārt par tavu pozīciju man jau sen ir sajūta, ka tu uzskati, ka viss ir tikai mūsu galvās, un vispār nekāda taustāma pamata tam nav un būt nevar.
Reply Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Jun 11. 2024, 2:05 pm GMT.