You wanna have a life but not too real
Replying To 
3.-Jan-2012 03:03 pm
Da lābi. Nostādīsim vienā rindā Ulmani, Staļinu, Hitleru un Pol Potu. Tomēr kaut kāda diversifikācija prasās. Tāpēc jau es minēju tādu dīvainu salīdzinājumu. Mums visiem ir skaidrs, ka pedofili ir ļaunums, kamēr pret homoseksuālismu tiek lauzti šķēpi, kur vieni ir pārliecināti, ka tie degs elles ugunīs, citi runā par cilvēka brīvībām.

Bez tam, galvenais uzsvars "ulmaņstaļina" piemērā manuprāt ir jāliek nevis uz konkrētām personībām, bet to, ka šis principā ir idiotisks piemērs, lai apgalvotu, ka minētajām divām kopienām ir teju identiskas vērtības. Bet, ja jau iztirzājam konkrētos diktatorus, tad atšķirība, pieļauju, ir visai būtiska. Kamēr Staļins ir simbols veidojumam "sojuz ņerušimij" ar visu izrietošo mentalitāti, tikmēr Ulmanis ir simbols Latvijas valstij, jo ir bijis nozīmīgi figūra šīs valsts gan norietā, gan izveidē. Un tas jau ir pēc būtības.

Un vispār, ja par Sedlenieka viedokli. Meklēt kopību un vienotību abos ekstrēmos, manuprāt, ir visai neauglīga stratēģija. Manuprāt ir jāstrādā pie mērenās zonas saliedētības.
Reply Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Jul 5. 2024, 10:25 am GMT.