Nepabeigtā dienasgrāmata


3. Novembris 2018

(bez virsraksta) @ 20:28


Ko jūs ēdat, kad pārnākat mājās un nav nekādu īpašu iemeslu kaut ko gatavot, kad nenāk ciemiņi un nav pienācis romantisko vakariņu brīdis divatā? kas ir jūsu vakariņu galdā tāds, par ko negribas lielīties instagramā?
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]mis_sarajevo
Date: 3. Novembris 2018 - 20:33
(Link)
Načos vai skittles. Vai popkorns.
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 3. Novembris 2018 - 20:46
(Link)
tas nav ēdiens!
[User Picture Icon]
From:[info]mis_sarajevo
Date: 4. Novembris 2018 - 11:44
(Link)
Ir gan!!!
[User Picture Icon]
From:[info]santa_be
Date: 3. Novembris 2018 - 20:38
(Link)

-zivju pirkstiņi ar majonēzi
- krāsnī ceptas siermaizītes (parasti maize jau tāda mazliet nekāda, siers - kanči un drupačas)
- biezpiens
- pārpalikumi no citiem vakariem
- uz pannas cepti kartupeļi
- olas

[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 3. Novembris 2018 - 20:45
(Link)
zivju pirkstiņi ar majonēzi skaitās. pārējais jau ir stilīgi
[User Picture Icon]
From:[info]grizzly_bear
Date: 3. Novembris 2018 - 20:43
(Link)
Makaroni ar sieru, cepti kartupeļi, karstmaizes vai pelmeņi
Dārzeņi/salāti, ja sezona vai ir mājās nejauši
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 3. Novembris 2018 - 20:44
(Link)
makaroni taču ir jāvāra! tas ir tik nogurdinoši
[User Picture Icon]
From:[info]roncijs
Date: 3. Novembris 2018 - 22:18
(Link)
nu iemet, piecas minūtes pavāri kamēr skaties vienu vlogu, pielej vēl ūdeni, jo vienmēr ir par maz, pavāri vēl piecas, kamēr izskrien cauri neatkarīgajai un voilá
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 3. Novembris 2018 - 22:19
(Link)
makaroni taču jāpieskata, nevar atiet ne mirkli!
[User Picture Icon]
From:[info]sw
Date: 3. Novembris 2018 - 20:45
(Link)
Marinēta siļķe no burciņas. Var uz rupjmaizes, ja mājās ir. Beat this :)
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 3. Novembris 2018 - 20:46
(Link)
skumbrija tomātu mērcē no konservu bundžas
[User Picture Icon]
From:[info]sw
Date: 3. Novembris 2018 - 20:48
(Link)
arī labi.
vēl var krabju nūjiņas vnk tāpat no iepakojuma.
mājas sieru no trauciņa.

ir vēl tie pildītie pipar - ar kaut kādu fetas sieru vai tml., arī burciņās.

labi, ka pēc tam nav arī jāmazgā nekādi trauki, ja vien nešķiro un... nevāc taru :D
[User Picture Icon]
From:[info]sw
Date: 3. Novembris 2018 - 20:49
(Link)
pie tās siļķes vēl var biezpienu ar krējumu, ja ir. kartupeļus vārīt - tas gan parasti prasa pārāk daudz enerģijas.
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 3. Novembris 2018 - 20:52
(Link)
jā, vārīt kartupeļus, tas ir par traku. it īpaši, ja vēl jāmizo. bet ir tie saldētie frī, ar tiem vienkāršāk
[User Picture Icon]
From:[info]sw
Date: 3. Novembris 2018 - 20:53
(Link)
jap, tikai eļļas dafiga iztērējas tiem frī. eļļa, man šķiet, tādā ēdienreizē ir pats dārgākais :D
[User Picture Icon]
From:[info]str
Date: 3. Novembris 2018 - 21:20
(Link)
mājās nekad neesmu cepusi eļļā- cepenē parasti
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 3. Novembris 2018 - 21:22
(Link)
nē, nu es ar nelielā daudzumā, ne jau eļļas peldē, gadās, protams, ka piedeg vai arī pārvēršas kartupeļu biezputrā, bet ēst var
[User Picture Icon]
From:[info]sw
Date: 3. Novembris 2018 - 21:56
(Link)
viņus tad vienk apslaka ar eļļu? liek uz cepampapīra? nekad neesmu mēģinājusi, bet tas daudz ko atvieglotu.
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 3. Novembris 2018 - 22:06
(Link)
tas drīzāk ar parastiem kartupeļiem, kas sagriezti salmiņos - liek uz cepampapīra, apsmidzina ar eļļu, apkaisa ar sāli un rozmarīnu, cepeškrāsnī uz 120 grādiem, taču tas jau ir smalks ēdiens īpašām reizēm
[User Picture Icon]
From:[info]sw
Date: 3. Novembris 2018 - 22:08
(Link)
o, nu tas jau ietver mazgāšanu, mizošanu un griešanu, vārdsakot, cits stāsts un stāstāms citu reizi :D bet paldies, ideja var noderēt kādam vakaram, kad enerģija vēl ir.
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 3. Novembris 2018 - 22:12
(Link)
no sākuma mizošana un tad mazgāšana, es nekad neesmu sapratis slapju kartupeļu mizošanu
[User Picture Icon]
From:[info]sw
Date: 3. Novembris 2018 - 22:14
(Link)
zināju jau, ka par šo būs kašķis :) es mazgāju divreiz: pirms mizošanas un noskaloju arī pēc. varbūt tāpēc arī ir tik grūti saņemties vispār kko sākt mazgāt un mizot.
[User Picture Icon]
From:[info]str
Date: 3. Novembris 2018 - 22:16
(Link)
jā, bik ar eļļu un garšvielām, un uz cepampapīra
[User Picture Icon]
From:[info]sw
Date: 3. Novembris 2018 - 22:17
(Link)
tnx :)
[User Picture Icon]
From:[info]sw
Date: 3. Novembris 2018 - 20:53
(Link)
ja ir konkrēts besis/nogurums/stadija, var vnk sieru sagriezt gabalos un ēst. pie tējas vai vīna (ja ir) iet labi iekšā.

vēl konservēti zirnīši ar mayo. var pirkt zirnīšu bundžas, kuras atraujamas ar to "gredzenu", tad nevajag mocīties ar konservu attaisāmo un to pēc tam skalot.
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 3. Novembris 2018 - 20:54
(Link)
o, jā, zirnīši ar majonēzi, tas noder arī nakts vidū
[User Picture Icon]
From:[info]sw
Date: 3. Novembris 2018 - 20:57
(Link)
oi, atcerējos! Spilvas pupiņas jau burkās ar tomātu mērci. uz pannas uzsildīt, biš uzmest kaut kādas garšvielas, ja ir, un ēdiens gatavs 5 min laikā, kamēr aizvelk visas žalūzijas, aizmet stūrī cilvēkos velkamās drēbes un pieliek lādēties sagurušo telefonu.
[User Picture Icon]
From:[info]f
Date: 3. Novembris 2018 - 20:47
(Link)
come ón, sviestmaizes, promska!
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 3. Novembris 2018 - 20:52
(Link)
rupjmaize vai baltmaize? ar sviestu? un kas pa virsu?
[User Picture Icon]
From:[info]f
Date: 4. Novembris 2018 - 09:45
(Link)
citreiz var būt plika rupjmaize ar aukstu sviestu. nom nom nom
a ar baltmaizi jau variācijas par tēmu desa/siers/salātlapa/marinēts gurķītis, atkarībā no slinkuma un bada pakāpes.
[User Picture Icon]
From:[info]bozena
Date: 3. Novembris 2018 - 20:49
(Link)
Vakardienas zupu. Vai aizvakardienas. Man vienmēr ir Sildāmais ēdiens, lai Viņi nerij maizes.
[User Picture Icon]
From:[info]mirdza
Date: 3. Novembris 2018 - 21:00
(Link)
Mhm, ja nebūtu viņu, būtu daudz vienkāršāk. Aizvakar meita savam tēvam veikalā izdīca baltmaizi un skaļā balsī visiem paziņoja, ka mamma to nekad nepērkot, jo no tās esot cieta kaka.

Ja nav zupas, tad biezpiens ar zapti, makaroni ar sieru vai olas. Jaunieši mēdz pierunāt uz pārslām ar pienu. Parasti kāds auglis kaut kur mētăjas (banāni rulez).
[User Picture Icon]
From:[info]auksts_entelekt
Date: 3. Novembris 2018 - 20:55
(Link)
pēdējā laikā esmu ļoti iecienījusi tumšos pilngrauda vrap plāceņus. Kā vraps gan garšo ne īpaši, bet kā picas pamatne - primā! Mīļākās variācijas tuncis ar sarkano sīpolu un olivām un mocarella ar svaiga tomāta šķēlēm un daudz bazilika. Un tādām picām pietiek ar 5 min. cepeškrāsnī.
[User Picture Icon]
From:[info]dominika
Date: 3. Novembris 2018 - 21:14
(Link)
rimi saldētie pusfabrikāti - paelja vai tml.
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 3. Novembris 2018 - 21:15
(Link)
fui, nē, tas ir pārāk briesmīgi!
[User Picture Icon]
From:[info]chimera
Date: 3. Novembris 2018 - 22:02
(Link)
Tas maisījums, kur kinva, bulgurs un dārzeņi, ir ļoti OK, ja pieliek garšvielas un vēl šo to. Es kā ātro bāzi vienai zupai izmantoju
[User Picture Icon]
From:[info]begemots
Date: 3. Novembris 2018 - 21:22
(Link)
siermaizes forever.

var gan rupjmaizi ar sviestu un sieru, gan baltmaizi ar sviestu.

ideāli, protams, ja ir vismaz angļu sieri, pēc prastāko angļu sieru nogaršošanas vietējie diemžēl pārsvarā visi rādās esam gumijoti.

pavisam lieliski, ja gadās parastā sviesta vietā zemesriekstu.

vai, alternatīvi, ja izdodas tikt pie antonovkām (citi āboli pārāk saldi), var ļoti plānu šķēli antonovkas uzlikt pa virsu -- neviens netic, bet neticīgie tā arī nekad nav pamēģinājuši -- lieliska fiška.
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 3. Novembris 2018 - 21:35
(Link)
čedars ar antonovkas šķēli, tas izklausās kruta
[User Picture Icon]
From:[info]begemots
Date: 3. Novembris 2018 - 22:37
(Link)
Tas ir.
[User Picture Icon]
From:[info]zin
Date: 4. Novembris 2018 - 23:47
(Link)
oo mosh sho var palūgt nopprezentēt setdien? ;)
[User Picture Icon]
From:[info]begemots
Date: 5. Novembris 2018 - 17:09
(Link)
Antonovku nav :( un svešzemju sieri beidzās, bet paskatīsimies, varbūt varam ko izdomāt.
[User Picture Icon]
From:[info]rubija
Date: 6. Novembris 2018 - 02:23
(Link)
Sierenes 4ever <3
From:[info]unpy
Date: 3. Novembris 2018 - 21:38
(Link)
Cepti kartupeļi ar sīpoliem, vēršacīm un sierdesām.
[User Picture Icon]
From:[info]tvarj
Date: 3. Novembris 2018 - 21:40
(Link)
tomātmaizes - baltmaize,sviests, garšigais tomāts.
makaroni ar sieru
kus kus
[User Picture Icon]
From:[info]ripp
Date: 3. Novembris 2018 - 21:45
(Link)
samērā bieži pasūtam.
Bērniem klasika, makaroni ar cīsiņiem, kaut kādi jogurti, pārslas ar pienu, mums salāti, grauzdēta auzu maize ar sieru.
[User Picture Icon]
From:[info]wowow
Date: 3. Novembris 2018 - 21:50
(Link)
siers, šķiņķis, maizes salmiņi un vīns, dažreiz ledusskapī ir arī olīvas
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 3. Novembris 2018 - 21:51
(Link)
kas tie tādi par maizes salmiņiem?
[User Picture Icon]
From:[info]wowow
Date: 3. Novembris 2018 - 22:00
(Link)
nu kādi ir tādus ēdam. un instagramā kauns likt visu laiku vienu un to pašu, pdomās, ka galīgi nav fantāzijas.
From:[info]fedrs
Date: 3. Novembris 2018 - 21:54
(Link)
Kad mājās nav nekā ēdama, paņemu ledusskapī lasi. (c)
[User Picture Icon]
From:[info]magnolia
Date: 3. Novembris 2018 - 23:47
(Link)
No vecmammas repertuāra, pārmantots no muižu laikiem: kad nav, ko ēst, var taču ēst maizi ar sviestu.
[User Picture Icon]
From:[info]lara
Date: 3. Novembris 2018 - 22:05
(Link)
Dārzeņu soļanka neuzsildīta pa tiešo no burciņas. Kaltēti tomāti ari pa tiešo no burciņas. Varbūt kadu risu galeti piekožu klāt.
Dažreiz izēdu arī kukurūzu veselu bundžu bez nekā. Vakariņās pēc darba.
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 3. Novembris 2018 - 22:09
(Link)
soļanka no burciņas, ak, Lara, Lara, kas man jādzird! : )
[User Picture Icon]
From:[info]magnolia
Date: 3. Novembris 2018 - 22:12
(Link)
Zirņu zupa no burciņas putras biezumā
[User Picture Icon]
From:[info]panacea
Date: 3. Novembris 2018 - 22:06
(Link)
miso zupa - karstā ūdenī iemet pļeku ar miso pastu, rīsu vermicelli un ūdenszāli & lieta darīta
tad vēl kuskuss ar sviestu
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 3. Novembris 2018 - 22:08
(Link)
miso būtu cool, bet Latvijā reti var nopirkt labu pusfabrikātu
[User Picture Icon]
From:[info]teja
Date: 4. Novembris 2018 - 09:09
(Link)
stokmanī ir baigi OK!!
[User Picture Icon]
From:[info]magnolia
Date: 3. Novembris 2018 - 22:11
(Link)
Rimi salāti konzervos, šķiet, ka itāļu saucas(pupiņas, dārzeņi, lasis..u.c), rimi lašu konzervi ar piedevām, jogurts, siers,zirnīši vai kukurūza no bundžas,vārītas bietes, maltas linsēklas uz baltmaizes ar saldkrējuma sviestu, aplejamas griķu pārslas no paciņas oranžā krāsā,tomātmaizītes, suši forever.
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 3. Novembris 2018 - 22:17
(Link)
man lasis konservos (un īstenībā jebkāds) šķebina kopš armijas, bija situācija, kad kādus trīs mēnešu bija jāpārtiek no konservēta laša ar rupjmaizes grauzdiņiem konservos (ā, tagad sapratu, kāpēc man nepatīk arī ķiploku rupjmaizes grauzdiņi), griķu pārslas arī šķebina, bet uzbriedināti griķi gan garšo, tas man tāds ikonisks vakariņu ēdiens - ar sviestu vai jogurtu
[User Picture Icon]
From:[info]magnolia
Date: 3. Novembris 2018 - 23:50
(Link)
Nu jā. Es te sky katru dienu pirku dievīgu vistas mērci, zin, ka apnika:)) aa un tiem aplejamiem griķiem klāt sojas mērce un piens/vai kafijas pieniņš. Vislabākie ar maurlokiem, bet tie ir deficīts.:))
[User Picture Icon]
From:[info]teja
Date: 3. Novembris 2018 - 22:19
(Link)
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 3. Novembris 2018 - 22:21
(Link)
[User Picture Icon]
From:[info]teja
Date: 3. Novembris 2018 - 22:23
(Link)
man arī šitas vislabāk patika.
bet vispār tikko sacepu 2 olas ar speķi un uzbēru svaigus ķiplokus un vēl uzlēju olīveļļu
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 3. Novembris 2018 - 22:26
(Link)
tas galīgi nav Climate Aware
[User Picture Icon]
From:[info]teja
Date: 3. Novembris 2018 - 22:26
(Link)
shame on me
[User Picture Icon]
From:[info]virginia_rabbit
Date: 3. Novembris 2018 - 22:57
(Link)
pupiņu konservs ar sīpolu. vai gurķi. vai mayo.
desa ar etiķi.
[User Picture Icon]
From:[info]virginia_rabbit
Date: 3. Novembris 2018 - 23:01
(Link)
ā un roltonu variācijas
[User Picture Icon]
From:[info]kemune
Date: 3. Novembris 2018 - 23:16
(Link)
de-sa ar e-ti-ķi???????!!!!!!!
[User Picture Icon]
From:[info]virginia_rabbit
Date: 3. Novembris 2018 - 23:18
(Link)
alkašu recepte. es reizēm ēdu vispār tikai tāpēc, ka gribas etiķi vai mārrutkus kaut kam uzlikt
From:[info]dute
Date: 3. Novembris 2018 - 23:23
(Link)
hehehe, desa ar etiķi
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 4. Novembris 2018 - 02:20
(Link)
kurā vietā desai var uzlikt etiķi?!
[User Picture Icon]
From:[info]iive
Date: 4. Novembris 2018 - 14:00
(Link)
Var jau likt citronu, es parasti visam kam lieku citronu. Avokado ar citronu, ķirbis ar citronu, tomāts ar piparu un citronu.
[User Picture Icon]
From:[info]iive
Date: 4. Novembris 2018 - 14:00
(Link)
Vai vorčesteras mērci, ar vorčesteras mērci var apēst visu ko.
[User Picture Icon]
From:[info]neetiski
Date: 4. Novembris 2018 - 20:27
(Link)
Team citrons.
From:[info]dute
Date: 3. Novembris 2018 - 23:15
(Link)
banāni ar zemesriekstu sviestu
[User Picture Icon]
From:[info]rubija
Date: 6. Novembris 2018 - 02:25
(Link)
Approved quality
[User Picture Icon]
From:[info]vilibaldis
Date: 3. Novembris 2018 - 23:25
(Link)
pupiņas ar skābu gurķi un majonēzi, piekož rupjmaizes šķēli
biezpiens ar zapti
[User Picture Icon]
From:[info]blond
Date: 3. Novembris 2018 - 23:46
(Link)
zivju konservs (tomātos vai eļļā), zaļie zirnīši vai kukurūza no viegli atraujamā konserva, konservētas pupiņas ar sīpoliem.
From:[info]remisija
Date: 3. Novembris 2018 - 23:48
(Link)
1) Konservētas pupiņas/lēcas/turku zirņi. Ja ir spēks, tad nodzeru šķidrumu un izberu bļodiņā, nevis ēdu no bundžas; pievienoju linsēklu eļļu, kurkumu un melnos piparus. Ja ir, pievienoju avokado/spinātus/tomātus.
2) Augļi.
3) Auzu pārslas, aplietas ar verdošu ūdeni. Kamēr ievelkas (<5 min), uzberu kurkumu, kanēli, kakao pulveri, uzleju linsēklu eļļu. Ja ir, pievienoju banānu, kuru pirms tam uzlieku uz dēlīša un saspaidu ar dakšu (patīk process un garša).
[User Picture Icon]
From:[info]magnolia
Date: 3. Novembris 2018 - 23:53
(Link)
Ja ir spēks, izberu blodiņā. Cik mīļi un pazīstami:)
[User Picture Icon]
From:[info]rasbainieks
Date: 4. Novembris 2018 - 00:07
(Link)
ko dzīvesbiedrs pagatavo, to arī ēdu
[User Picture Icon]
From:[info]rasbainieks
Date: 4. Novembris 2018 - 01:01
(Link)
a drīkst vispār divatā, bet ne romantiski?
[User Picture Icon]
From:[info]dzheina
Date: 4. Novembris 2018 - 03:01
(Link)
griķu pārslas (iespējams kas cits), kurām pievienots viss, kas ir ledusskapī - fetas siers, humuss, iespējams kāda gaļa/desiņas, dārzeņi (gurķi, avokado, tomāti), zaļumi, utt.
[User Picture Icon]
From:[info]neetiski
Date: 4. Novembris 2018 - 08:07
(Link)
Parasti to, kas ir sagatavots iepriekšējās dienās (zupa, sautējums, gaļa utml.), ja nē, tad griķus ar zaļajām lēcām, kumīnu, čili, soju un sviestu, klāt gurķu-jogurta salāti vai basmati ar sarkanajām lēcām, kariju, klāt kāds tomāts, salātlapas, lapu salāti ar kaut ko. Tad vēl biezpiens, ja pavisam ātri, tad četrgraudu putoplasti, finncrisps vai Ķelmēnu rudzu ar biezpienu, humusu, avokado, sieru uut.
[User Picture Icon]
From:[info]neetiski
Date: 4. Novembris 2018 - 08:12
(Link)
Vēl patīk tiem rīsiem-lēcām pa virsu uzmest bez čaumalas vārītu olu.
From:[info]merkela
Date: 4. Novembris 2018 - 10:52
(Link)
Rimi gatavā pārtika (ja esmu no darba braucot uz mājām iebraukusi Rimi)

ja gatavoju pati - maize ar speķi vai sieru un kefīru, daudz banāni, krāsnī ceptas lielas kirbju šķēles plus vēlāk krējums.

vai arī apcepu pilnu pannu ar gaļu (+ sāls, pipari) un ēdu tāpat, bez nekā.
[User Picture Icon]
From:[info]sirdna
Date: 4. Novembris 2018 - 13:44
(Link)
ēšana ir nīkuļiem. Es eju gulēt.
[User Picture Icon]
From:[info]iive
Date: 4. Novembris 2018 - 14:07
(Link)
Viss, ko var iemest cepeškrāsnī – vistas kājas, apbērtas ar garšvielām (vīrs parasti mazliet iemarinē), kartupeļi frī, cepamajā maisiņā sabērti da jebkādi produkti (vista, kartupeļi daivas, burkāni, ķiploki, ķirbis, puķkāposts utt). Bet, ja vajag ātri, pērkam gatavos salātus, marinētas zivis, mocarellu un baltkrievu baklažānus eļā. Jā, reizēm visu kopā. Ja vajag ātri, bet siltu, uzliekam veikalā nopērkamos siera salātus uz maizītēm un cepam cepeškrāsnī 5 min. Alternatīvi maize+ kečups+ siers/gaļa+ tomāts + sēkliņas/ sīpols utml kombinācija no tā, kas ir cepeškrāsnī.
[User Picture Icon]
From:[info]barvins
Date: 4. Novembris 2018 - 16:20
(Link)
Samet katlā rīsus, pupas un malto gaļu, uzliek taimeri uz 35min un iet prokrastinēt.
[User Picture Icon]
From:[info]yeux_glauques
Date: 4. Novembris 2018 - 17:02
(Link)
siera roltons ar bērnu cīsiņiem un ķiploku mērci (to no plastmasas pudeles). un saldajā apelsīns, tip lai izliktos, ka ēdu veselīgi
[User Picture Icon]
From:[info]zin
Date: 4. Novembris 2018 - 23:43
(Link)
jebkas, kas ledusskapī un tuvojas ēšanas iespējas beigām
vai
vīns
vai
aplejamās nūdeles ar sambalu un majonēzi, vienmēr ir kāda paka atvilktnē
[User Picture Icon]
From:[info]zin
Date: 4. Novembris 2018 - 23:56
(Link)
vēl, protams, palasot citos komentus, var piebilst, ka forša opcija ir rimi pa ceļam salātu bārā paņemt garneles da spinātus un lasi, ja gadās tā retā reize, kad jams izskatās ok, mājās uzliet vai neuzliet tam mazliet sojas da vorchesteras mērces + olīveļļu un apēst to.
[User Picture Icon]
From:[info]snark
Date: 5. Novembris 2018 - 09:21
(Link)
Ja esmu mājās viens, lieliski pietiek ar žāvētu gaļu vai mednieku desiņām no ledusskapja. Sliktākajā gadījumā esmu gatavs piepūlēties un izvārīt dažas olas.
Ja mājās ir arī bērni, tad galdā būs cepti kartupeļi, kam beigās piemestas (lai uzsildītu) klāt dažas jau iepriekš piesauktās žāvētas gaļas šķēles vai mednieku desiņas.
[User Picture Icon]
From:[info]magic_raddish
Date: 5. Novembris 2018 - 15:03
(Link)
Gatavās pankūkas, pelmeņi, saldētās picas vai rimi suši.
[User Picture Icon]
From:[info]rubija
Date: 6. Novembris 2018 - 02:28
(Link)
Sierenes, rīsu nūdeles ar rauga pārslām un sojas mērci vai prosta Oykata zaļais roltons. That’s it!

Nepabeigtā dienasgrāmata