(bez virsraksta) @ 20:28
| | Add to Memories | Tell A Friend
Nepabeigtā dienasgrāmata |
|
3. Novembris 2018Commentsman lasis konservos (un īstenībā jebkāds) šķebina kopš armijas, bija situācija, kad kādus trīs mēnešu bija jāpārtiek no konservēta laša ar rupjmaizes grauzdiņiem konservos (ā, tagad sapratu, kāpēc man nepatīk arī ķiploku rupjmaizes grauzdiņi), griķu pārslas arī šķebina, bet uzbriedināti griķi gan garšo, tas man tāds ikonisks vakariņu ēdiens - ar sviestu vai jogurtu
Nu jā. Es te sky katru dienu pirku dievīgu vistas mērci, zin, ka apnika:)) aa un tiem aplejamiem griķiem klāt sojas mērce un piens/vai kafijas pieniņš. Vislabākie ar maurlokiem, bet tie ir deficīts.:))
(Reply to this)
(Parent)
|
|
Powered by Sviesta Ciba |
Nepabeigtā dienasgrāmata |
|