man lasis konservos (un īstenībā jebkāds) šķebina kopš armijas, bija situācija, kad kādus trīs mēnešu bija jāpārtiek no konservēta laša ar rupjmaizes grauzdiņiem konservos (ā, tagad sapratu, kāpēc man nepatīk arī ķiploku rupjmaizes grauzdiņi), griķu pārslas arī šķebina, bet uzbriedināti griķi gan garšo, tas man tāds ikonisks vakariņu ēdiens - ar sviestu vai jogurtu
(bez virsraksta) @ 22:17
dienasgramata:
man lasis konservos (un īstenībā jebkāds) šķebina kopš armijas, bija situācija, kad kādus trīs mēnešu bija jāpārtiek no konservēta laša ar rupjmaizes grauzdiņiem konservos (ā, tagad sapratu, kāpēc man nepatīk arī ķiploku rupjmaizes grauzdiņi), griķu pārslas arī šķebina, bet uzbriedināti griķi gan garšo, tas man tāds ikonisks vakariņu ēdiens - ar sviestu vai jogurtu
man lasis konservos (un īstenībā jebkāds) šķebina kopš armijas, bija situācija, kad kādus trīs mēnešu bija jāpārtiek no konservēta laša ar rupjmaizes grauzdiņiem konservos (ā, tagad sapratu, kāpēc man nepatīk arī ķiploku rupjmaizes grauzdiņi), griķu pārslas arī šķebina, bet uzbriedināti griķi gan garšo, tas man tāds ikonisks vakariņu ēdiens - ar sviestu vai jogurtu