blond

Jaunākais

You are viewing the most recent 20 entries

21. Augusts 2014

19:35: Āāāā, kā es esmu nogurusi.

16. Augusts 2014

19:22: Varbūt kādam kaut kur mētājas īstais linolejs? Pirmskara vai agrīno padomju laiku. Tāds, ko var lietot linogriezumiem. Būsim priecīgi par jebkuru daudzumu. Par atlīdzību vienosimies.

8. Augusts 2014

00:43: Kupi gavno! 2012
https://www.youtube.com/watch?v=-e00TPb9HmI&app=desktop

2. Augusts 2014

19:57: Izlasīju, tātad, Fēgezaku. )

18. Jūlijs 2014

11:49: Oi, nu beidziet! es neesmu gatava nekur bēgt, es neesmu gatava pieļaut karu!

13. Jūlijs 2014

10:06: Kā to izskaidrot?

https://www.fridayflats.com

un vecais, jau labi pazīstamais

https://www.airbnb.com

Kas tiem kopīgs? Gandrīz identisks dizains, bet nekur nav minēts, ka, teiksim, fridayflats būtu airbnb filiāle vai kas tamlīdzīgs...

Vai var tā vienkārši nozagt ideju un, domājams, arī klientus? Jo izīrētājam jau vienalga, caur kuru portālu viņu atrod, jo vairāk iespēju - jo labāk.

09:45: Meža laumiņa Anita sarunājas ar kokiem, ēd lapas un dziedina ar cirvi
Lai jums jautrāks rīts: http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/159175/meza-laumina-anita-sarunajas-ar-kokiem-ed-lapas-un-dziedina-ar-cirvi

4. Jūlijs 2014

21:35: gaileņu saldēšana
Pierakstu, lai saglabātu: http://katepavelle.wordpress.com/2013/07/17/chanterelle-preservation-methods/

Tags:
19:39: Nupat tiku galā ar pēdējām vakardienas gailenēm. Viss tūkstotis ir ar otiņu nobirstēts. Bet ko tālāk? Trīs milzīgas bļodas. Tuvākā laikā ēst trekno gaileņu krējuma mērci ar jaunajiem kartupelišiem es neesmu noskaņota. Tāpat neder gaileņu risotto vai pasta ar gailenēm. Jo man jāzaudē tie 2.5-3 kg. Noskatījos Mārtiņa Rītiņa receptes gaileņu sviestam un terīnei, te: http://tv.delfi.lv/video/MIM8HjvM/ Ļoti garšīgi izskatās, bet sviests atkrīt automātiski (pie tam no šī kvantuma man sanāktu pusspainis sviesta), bet terīni izgatavot nevaru, jo nav cepeškrāsns. Tātad sanāk, ka pilnīgi viss jāsaldē. Līdz šim esmu saldējusi rupji sakapātas, viegli sviestā apceptas. Bet varbūt ir kādi citi varianti? Saldēt svaigas? Man ir slikta pieredze ar svaigu baraviku saldēšanu, viņas kļuva saldenas kā apsaluši kartpeļi. Apcept veselas un tad saldēt? Ko? Kā? Lai nebūtu kā parasti? Un cik ilgi var glabāt notīrītas, svaigas vienkārši ledusskapī? Nedēļu var? Tad vismaz daļu nesaldētu un uz Zaķa atbraukšanu pagatavotu kaut ko grēcīgu.

15. Jūnijs 2014

17:46: Eu, nu mēs tagad to Šimkus biļeti dodam par velti, ja kāds grib. Būs lielisks koncerts, kā liekas:

anonymous @ 15:21: Ir 1 biļete uz Radio kora un Šimkus koncertu “Atspulgi” šovakar Pētera baznīcā, plkst. 20:00.

8. Maijs 2014

12:16: Kāds nebūtu tik mīļš paskaidrot, kas ir diskonta likme un kas kapitalizācijas likme? Cilvēku valodā runājot.

7. Maijs 2014

12:45: Nu kāpēc, nu kāpēc, juris_tilts, tu izdzēsies? Dzīve taču tāpēc nekļūs nedz vienkāršāka, nedz vieglāka. Bet mums tu pietrūksi, ļoti. Nāc nu ka žigli atpakaļ vai vismaz iegriezies uz brīdi, lai dotu ziņu, ka, teiksim, šis ir tāds terapeitisks terminēts pasākums, m?

2. Aprīlis 2014

21:17: Vai kāds meistars spēj sadzirdēt, kādā eļļā Gordons Remzijs cep to steiku?

https://www.youtube.com/watch?v=1FYZHkjgwdc

no 31. sekundes, ja negribas noskatīties visu brīnišķīgo procesu

17. Marts 2014

01:03: http://satori.lv/raksts/6974

Memoriālo muzeju apvienības speciālisti 12. klašu skolēniem palīdzēs sagatavoties literatūras eksāmenam, pavasara brīvdienu laikā piedāvājot lekciju ciklu "Sešas eksāmena tēmas".

Šogad 12. klases latviešu literatūras eksāmenā 1. uzdevuma tēmas ir: "Dzīvesstāsts literatūrā", "Vēsture literatūrā", "Jaunietis literatūrā", "Eksperiments literatūrā", "Atbildība literatūrā", "Dēkas literatūrā", tāpēc Jāņa Akuratera muzejs, Andreja Upīša memoriālais muzejs, Raiņa un Aspazijas muzejs un Ojāra Vācieša muzejs 12. klašu pavasara brīvdienu laikā piedāvā Memoriālo muzeju apvienības speciālistu sagatavotu lekciju ciklu "Sešas eksāmena tēmas" 12. klases skolēniem, literatūras skolotājiem u.c. interesentiem.

Piemēram:

Ceturtdien, 27. martā, Andreja Upīša memoriālajā muzejā

Plkst. 14:00 "Jaunietis literatūrā" – tēmas "Jaunietis literatūrā" kontekstā "Sūnu ciema zēni", "Pa Lauča pēdām", "Iebūvieša dēls" un citi Andreja Upīša darbi.

OMG, 21. gadsimts!

15. Marts 2014

21:48: http://www.svoboda.org/media/video/25297416.html
(lūk, patiesi biedējoši)

5. Marts 2014

11:04: Man kļūst bail arvien vairāk. Būtībā viņi padara sevi nesodāmus: http://tvrain.ru/articles/sovfed_nameren_konfiskovat_imuschestvo_kompanij_ssha_i_es-364405/

4. Marts 2014

19:54: Kaut kā ļoti vietā pie vakardienas "fkusno" cepiena šodien caur FB ieleca šis: http://www.ir.lv/blogi/personigie-blogi/paldies-krievijai-krievijai-krievijai-krievijai-la-la-la-la-la-la-la

3. Marts 2014

23:32: Borisiņš ir dzimis latvietis, bet Grieta - asimilējusies krieviete. Vai pat ukrainiete. Kad viņu pieņēmām, nezināja ne vārda latviski. Bet tagad dzīvojam labi un man viņa dvēseliski ir pat tuvāka par Borisiņu.
(Lai gan Borisiņš ar' ir dikti mīļš)

19. Februāris 2014

23:13: Ko nozīmē, kad deg (svilina, dedzina) viens konkrēts ādas pleķītis uz muguras, kur nekā redzama nav? Periodiski, regulāri, jau kādu mēnesi. Liecina par kādu smagu iekšēju kaiti?

16. Februāris 2014

10:19: Borisiņš, piemēram, gardu mutīti ēd Streetburger jocīgos frī un grauzdētu Fazer sēklu doniņu.

Powered by Sviesta Ciba