Nepabeigtā dienasgrāmata


3. Novembris 2018

(bez virsraksta) @ 20:28

 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]sw
Date: 3. Novembris 2018 - 20:45
(Link)
Marinēta siļķe no burciņas. Var uz rupjmaizes, ja mājās ir. Beat this :)
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 3. Novembris 2018 - 20:46
(Link)
skumbrija tomātu mērcē no konservu bundžas
[User Picture Icon]
From:[info]sw
Date: 3. Novembris 2018 - 20:48
(Link)
arī labi.
vēl var krabju nūjiņas vnk tāpat no iepakojuma.
mājas sieru no trauciņa.

ir vēl tie pildītie pipar - ar kaut kādu fetas sieru vai tml., arī burciņās.

labi, ka pēc tam nav arī jāmazgā nekādi trauki, ja vien nešķiro un... nevāc taru :D
[User Picture Icon]
From:[info]sw
Date: 3. Novembris 2018 - 20:49
(Link)
pie tās siļķes vēl var biezpienu ar krējumu, ja ir. kartupeļus vārīt - tas gan parasti prasa pārāk daudz enerģijas.
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 3. Novembris 2018 - 20:52
(Link)
jā, vārīt kartupeļus, tas ir par traku. it īpaši, ja vēl jāmizo. bet ir tie saldētie frī, ar tiem vienkāršāk
[User Picture Icon]
From:[info]sw
Date: 3. Novembris 2018 - 20:53
(Link)
jap, tikai eļļas dafiga iztērējas tiem frī. eļļa, man šķiet, tādā ēdienreizē ir pats dārgākais :D
[User Picture Icon]
From:[info]str
Date: 3. Novembris 2018 - 21:20
(Link)
mājās nekad neesmu cepusi eļļā- cepenē parasti
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 3. Novembris 2018 - 21:22
(Link)
nē, nu es ar nelielā daudzumā, ne jau eļļas peldē, gadās, protams, ka piedeg vai arī pārvēršas kartupeļu biezputrā, bet ēst var
[User Picture Icon]
From:[info]sw
Date: 3. Novembris 2018 - 21:56
(Link)
viņus tad vienk apslaka ar eļļu? liek uz cepampapīra? nekad neesmu mēģinājusi, bet tas daudz ko atvieglotu.
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 3. Novembris 2018 - 22:06
(Link)
tas drīzāk ar parastiem kartupeļiem, kas sagriezti salmiņos - liek uz cepampapīra, apsmidzina ar eļļu, apkaisa ar sāli un rozmarīnu, cepeškrāsnī uz 120 grādiem, taču tas jau ir smalks ēdiens īpašām reizēm
[User Picture Icon]
From:[info]sw
Date: 3. Novembris 2018 - 22:08
(Link)
o, nu tas jau ietver mazgāšanu, mizošanu un griešanu, vārdsakot, cits stāsts un stāstāms citu reizi :D bet paldies, ideja var noderēt kādam vakaram, kad enerģija vēl ir.
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 3. Novembris 2018 - 22:12
(Link)
no sākuma mizošana un tad mazgāšana, es nekad neesmu sapratis slapju kartupeļu mizošanu
[User Picture Icon]
From:[info]sw
Date: 3. Novembris 2018 - 22:14
(Link)
zināju jau, ka par šo būs kašķis :) es mazgāju divreiz: pirms mizošanas un noskaloju arī pēc. varbūt tāpēc arī ir tik grūti saņemties vispār kko sākt mazgāt un mizot.
[User Picture Icon]
From:[info]str
Date: 3. Novembris 2018 - 22:16
(Link)
jā, bik ar eļļu un garšvielām, un uz cepampapīra
[User Picture Icon]
From:[info]sw
Date: 3. Novembris 2018 - 22:17
(Link)
tnx :)
[User Picture Icon]
From:[info]sw
Date: 3. Novembris 2018 - 20:53
(Link)
ja ir konkrēts besis/nogurums/stadija, var vnk sieru sagriezt gabalos un ēst. pie tējas vai vīna (ja ir) iet labi iekšā.

vēl konservēti zirnīši ar mayo. var pirkt zirnīšu bundžas, kuras atraujamas ar to "gredzenu", tad nevajag mocīties ar konservu attaisāmo un to pēc tam skalot.
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 3. Novembris 2018 - 20:54
(Link)
o, jā, zirnīši ar majonēzi, tas noder arī nakts vidū
[User Picture Icon]
From:[info]sw
Date: 3. Novembris 2018 - 20:57
(Link)
oi, atcerējos! Spilvas pupiņas jau burkās ar tomātu mērci. uz pannas uzsildīt, biš uzmest kaut kādas garšvielas, ja ir, un ēdiens gatavs 5 min laikā, kamēr aizvelk visas žalūzijas, aizmet stūrī cilvēkos velkamās drēbes un pieliek lādēties sagurušo telefonu.

Nepabeigtā dienasgrāmata