(bez virsraksta) @ 20:28
| | Add to Memories | Tell A Friend
Nepabeigtā dienasgrāmata |
|
3. Novembris 2018Commentsarī labi.
vēl var krabju nūjiņas vnk tāpat no iepakojuma. mājas sieru no trauciņa. ir vēl tie pildītie pipar - ar kaut kādu fetas sieru vai tml., arī burciņās. labi, ka pēc tam nav arī jāmazgā nekādi trauki, ja vien nešķiro un... nevāc taru :D pie tās siļķes vēl var biezpienu ar krējumu, ja ir. kartupeļus vārīt - tas gan parasti prasa pārāk daudz enerģijas.
jā, vārīt kartupeļus, tas ir par traku. it īpaši, ja vēl jāmizo. bet ir tie saldētie frī, ar tiem vienkāršāk
nē, nu es ar nelielā daudzumā, ne jau eļļas peldē, gadās, protams, ka piedeg vai arī pārvēršas kartupeļu biezputrā, bet ēst var
(Reply to this)
(Parent)
viņus tad vienk apslaka ar eļļu? liek uz cepampapīra? nekad neesmu mēģinājusi, bet tas daudz ko atvieglotu.
tas drīzāk ar parastiem kartupeļiem, kas sagriezti salmiņos - liek uz cepampapīra, apsmidzina ar eļļu, apkaisa ar sāli un rozmarīnu, cepeškrāsnī uz 120 grādiem, taču tas jau ir smalks ēdiens īpašām reizēm
o, nu tas jau ietver mazgāšanu, mizošanu un griešanu, vārdsakot, cits stāsts un stāstāms citu reizi :D bet paldies, ideja var noderēt kādam vakaram, kad enerģija vēl ir.
zināju jau, ka par šo būs kašķis :) es mazgāju divreiz: pirms mizošanas un noskaloju arī pēc. varbūt tāpēc arī ir tik grūti saņemties vispār kko sākt mazgāt un mizot.
(Reply to this)
(Parent)
ja ir konkrēts besis/nogurums/stadija, var vnk sieru sagriezt gabalos un ēst. pie tējas vai vīna (ja ir) iet labi iekšā.
vēl konservēti zirnīši ar mayo. var pirkt zirnīšu bundžas, kuras atraujamas ar to "gredzenu", tad nevajag mocīties ar konservu attaisāmo un to pēc tam skalot. oi, atcerējos! Spilvas pupiņas jau burkās ar tomātu mērci. uz pannas uzsildīt, biš uzmest kaut kādas garšvielas, ja ir, un ēdiens gatavs 5 min laikā, kamēr aizvelk visas žalūzijas, aizmet stūrī cilvēkos velkamās drēbes un pieliek lādēties sagurušo telefonu.
(Reply to this)
(Parent)
|
|
Powered by Sviesta Ciba |
Nepabeigtā dienasgrāmata |
|