Nepabeigtā dienasgrāmata


3. Novembris 2018

(bez virsraksta) @ 20:28

 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]sw
Date: 3. Novembris 2018 - 20:53
(Link)
jap, tikai eļļas dafiga iztērējas tiem frī. eļļa, man šķiet, tādā ēdienreizē ir pats dārgākais :D
[User Picture Icon]
From:[info]str
Date: 3. Novembris 2018 - 21:20
(Link)
mājās nekad neesmu cepusi eļļā- cepenē parasti
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 3. Novembris 2018 - 21:22
(Link)
nē, nu es ar nelielā daudzumā, ne jau eļļas peldē, gadās, protams, ka piedeg vai arī pārvēršas kartupeļu biezputrā, bet ēst var
[User Picture Icon]
From:[info]sw
Date: 3. Novembris 2018 - 21:56
(Link)
viņus tad vienk apslaka ar eļļu? liek uz cepampapīra? nekad neesmu mēģinājusi, bet tas daudz ko atvieglotu.
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 3. Novembris 2018 - 22:06
(Link)
tas drīzāk ar parastiem kartupeļiem, kas sagriezti salmiņos - liek uz cepampapīra, apsmidzina ar eļļu, apkaisa ar sāli un rozmarīnu, cepeškrāsnī uz 120 grādiem, taču tas jau ir smalks ēdiens īpašām reizēm
[User Picture Icon]
From:[info]sw
Date: 3. Novembris 2018 - 22:08
(Link)
o, nu tas jau ietver mazgāšanu, mizošanu un griešanu, vārdsakot, cits stāsts un stāstāms citu reizi :D bet paldies, ideja var noderēt kādam vakaram, kad enerģija vēl ir.
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 3. Novembris 2018 - 22:12
(Link)
no sākuma mizošana un tad mazgāšana, es nekad neesmu sapratis slapju kartupeļu mizošanu
[User Picture Icon]
From:[info]sw
Date: 3. Novembris 2018 - 22:14
(Link)
zināju jau, ka par šo būs kašķis :) es mazgāju divreiz: pirms mizošanas un noskaloju arī pēc. varbūt tāpēc arī ir tik grūti saņemties vispār kko sākt mazgāt un mizot.
[User Picture Icon]
From:[info]str
Date: 3. Novembris 2018 - 22:16
(Link)
jā, bik ar eļļu un garšvielām, un uz cepampapīra
[User Picture Icon]
From:[info]sw
Date: 3. Novembris 2018 - 22:17
(Link)
tnx :)

Nepabeigtā dienasgrāmata