(bez virsraksta) @ 20:28
| | Add to Memories | Tell A Friend
Nepabeigtā dienasgrāmata |
|
3. Novembris 2018Commentsnē, nu es ar nelielā daudzumā, ne jau eļļas peldē, gadās, protams, ka piedeg vai arī pārvēršas kartupeļu biezputrā, bet ēst var
(Reply to this)
(Parent)
viņus tad vienk apslaka ar eļļu? liek uz cepampapīra? nekad neesmu mēģinājusi, bet tas daudz ko atvieglotu.
tas drīzāk ar parastiem kartupeļiem, kas sagriezti salmiņos - liek uz cepampapīra, apsmidzina ar eļļu, apkaisa ar sāli un rozmarīnu, cepeškrāsnī uz 120 grādiem, taču tas jau ir smalks ēdiens īpašām reizēm
o, nu tas jau ietver mazgāšanu, mizošanu un griešanu, vārdsakot, cits stāsts un stāstāms citu reizi :D bet paldies, ideja var noderēt kādam vakaram, kad enerģija vēl ir.
zināju jau, ka par šo būs kašķis :) es mazgāju divreiz: pirms mizošanas un noskaloju arī pēc. varbūt tāpēc arī ir tik grūti saņemties vispār kko sākt mazgāt un mizot.
(Reply to this)
(Parent)
|
|
Powered by Sviesta Ciba |
Nepabeigtā dienasgrāmata |
|