smth
 
5th-Apr-2010 08:44 am
vakar, peec koncerta maajaas naakot, tik ljoti sakaarojaas aizbraukt uz itaaliju ar auto.. taa, lai ne tikai romu vai kaadu citu lielo pilseetu skatiitu, bet kaut ko vairaak redzeetu. (jaa, jaa, reminiscences par pirms pusotra gada pavadiito atvaljinaajumu uz pilnu klapi :) ).
varbuut tieshaam uz kaadu septembra beigu dalju (uz dzd laiku?) izplaanot braucienu, lai pakjertu ne tikai shveices neredzeeto dalju (jaa, jaa rainis un kastanjolja, zermatt, ciirihe, lucerna, vareetu varbuut aatri aizskriet arii liidz lemana ezeram), bet arii itaalijas ziemeljdalju?? ar auto buutu dikten eerti - brauc savaa ritminjaa un miers..
jautaajums tikai taads, vai kaads ir tikpat traks kaa es, lai brauktu no lv uz shveici un itaaliju ar auto? vienai tomeer braukt nebuutu praata darbs.. vaardu sakot - vajadziigi veel paariitis trako, lai vareetu braukt :)
Comments 
5th-Apr-2010 09:04 am
grūti uz sitiena piemeklēt braucējus ar vienādām interesēm varešanu un gribēšanu.
5th-Apr-2010 09:06 am
tas nav sitiens :) tas ir pusgads :)
5th-Apr-2010 09:06 am
bija man doma par to pašu maršutu, tikai mana ideja bija izpētīt kā sanāk ar ryanair biļetēm, iespējamām auto nomas cenām un potenciālo braucēju skaitu, un tad arī skatīties vai lētāk/ērtāk nesanāk lidot un tad ņemt autiņu (tikai šādā gadījumā jācenšas laikam, lai starts un finišs būtu vismaz vienā valstī (ja ne lidostā). Galu galā ja lidot+īrēt sanāk tik kādus pārdesmit ls dārgāk uz galviņu, tad es laikam būtu gatava piemaksāt :D
5th-Apr-2010 09:08 am
nee, nu redz, viss atkariigs no katras konkreetaas valsts laikam. polijaa saskaaros ar taadu incantu lietu, iireejot auto, kaa nobraukums dienaa ne vairaak kaa 200 km. tas ir, ja ir 3 dienas, tad ne vairaak kaa 600 km.. bet kas tas ir? tas ir nekas.. taapeec arii ir sajuuta, ka labaak tad braukt ar saveejo :) turklaat ar saveejo ir taa, ka pa celjam arii var piestaat un apskatiit kaadas incantas vietas un lietas ;)
5th-Apr-2010 04:13 pm
Jebkurā autonomā ir pieejamas arī cenas neierobežotam nobraukumam. Tas vienkārši nozīmē, ka pie mašīnas ņemšanas ir jāpiesaka, ka Tevi interesē ulimited mileage un iespējams tas būs ču ču dārgāk nekā ierobežotais nobraukums. Un ja veic starptautisku rezervāciju kādā no pasaules līmeņa autonomām, tad tur jau neierobežots nobraukums ir bāzes cenā. Ierobežotu nobraukumu starptautiskajās autonomās piedāvā tikai īpašajos piedāvājumos.
6th-Apr-2010 08:42 am
oo! paldies par sho padomu!
6th-Apr-2010 12:58 pm
Oi, sorry, tikko ievēroju, ka nepareizi uzrakstīju unlimited mileage, bet pieņemu, ka tāpat saprati. Ja vajag vēl kādu padomu par autonomām, droši jautā, jo tā nu ir sanācis, ka tā ir mana joma pagaidām.
6th-Apr-2010 03:11 pm
sapratu, sapratu :)))
ok, njemshu veeraa :) ja buus kaadi jautaajumi - jautaashu :))
paaaaaaaaldies! :)
5th-Apr-2010 09:38 am
"apspalvo!" - uzreiz uzdzen smiekliņu :)

par temu - ehh.. es pat varētu būt tāda dulla.. tikai.. nu jā - finanses un bērns.
bet šīs divas otmzkas darojas uz gandrīz visu, ko gribas iesākt..
5th-Apr-2010 09:44 am
"es arii gudrs" nav nemaz sliktaak ;)) jo katram tachu gribas buut gudraakam par ieprieksheejo rakstiitaaju :D

nu.. ja beerns nav liels, tad tas nav trauceeklis. mans braalis njeema liidzi mazo celjojumaa ar auto veel tad, kad siicim bija gads...
nauda.. nu, jaa.. taa ir cita lieta. bet vienmeer var meegjinaat izdomaat, kaa un ko..
5th-Apr-2010 09:48 am
manai 27..04 būs gada jubīlis..
o, dabūtu es feinu darbu, vaetu arī aizšaut.. nekad tur nav būts/..
cik naudiņas vajadzētu? :)
5th-Apr-2010 09:52 am
o, tad jau driiz jaariiko buus sviniibas :))) liels meiteens :))

pagaidaam neesmu reekjinaajusi, jo nespeeju iisti izshkjirties par to, uz cik ilgu laiku un marshrutu. kad izdomaashu un izlemshu, tad jaaizplaano marshruts un jaasaskaita km.. un tad jau aptuveni buus skaidrs par naudaam degvielai.. tad veel jaapiereekjina nakshnjoshanas izdevumi.. ok, paaris pirmajaam dienaam paartiku var panjemt liidzi, bet vienalga buus izdevumi veelaak arii uz to.. vaardu sakot - siikaak buus jaareekjina..
5th-Apr-2010 11:50 am
ļoti ērti ir ar raiņa eiru aizlidot līdz bergamo, tur noīrēt automobili un tad pabraukāt apkārt savā ritmiņā, kā raksti - bez visa tā polijas tranzīta ārprāta. varbūt sanāk nedaudz dārgāk, tomēr tās būs tīras un nevajadzīgi nesajātas brīvdienas.
5th-Apr-2010 11:56 am
hmmz. redz, man kaut kaa ir paveicies - man pl nav tikai depresiivs celjsh, celjsh, celjsh. esmu iemaniijusies iemiileet pl. laikam vnk noveicaas ar to, ka bija forshi cilviishi, kas paraadijaa, ka pl nav tikai depresiivs tranziits :) taapeec tas nebremzee iipashi.
visu laiku domaaju par to, vai ir veerts triekties 2k km turp un atpakalj, lai sasniegtu celja meerkji. taapeec arii visu laiku virpinu galvaa domu par to vai braukt uzreiz ar auto, vai tomeer lidot un braukt tikai tur. jaa, pluss lidojot ir tas, ka ierodies konkreetajaa valstii bez paaris dienu noguruma. miinuss.. hmmmz..savs auto ir savs auto - zini visus nikjus-stikjus. vvz kaa labaak un pareizaak. bet.. laikam vispirms vajag atrast, kursh ir tikpat saspiedies kaa es, un tad jau redzees, kursh variants ies cauri :>
6th-Apr-2010 04:07 pm
nu poliju var neuztvert kā tranzītu,. ja tiešām ir kādas 3nedēļas laika un var easy visu lēnām izbraukāt utt. Taču, ja laiks ir ierobežots un gribas tā easy izbraukāt tās visas braukājamās vietas, tad nu tāds easy brauciens diez vai sanāk. A savukārt braucot pa galvu, pa kklu konkrēts nogurums NĀK komplektā..
Labi - nav man pašai sava auto, taču par nomā ņemtajiem autiņiem neko sliktu nevaru teikt - labā stāvoklī vienmēr un gandrīz jaunu - tur jau pat nav nekādu stiķu ko zināt. Turklāt Ryanair ir speciālās akcijas kopā ar Hertz - tb, ja lido ar Ryanair, tad hertz var dabūt krietni lētākā cenā :)))
un vēl - salīdzinot lidošanas-braukšanas izmaksas, ņem vērā arī, cik naudiņas tiks noēsts braucot pa ceļam un, ja kādu nakti gribēsi nevis braukt, bet gulēt (ne mašīnā), tad arī kāda moteļa izmaksas nāk klāt, par benzīnu, maksas ceļiem, auto amortizāciju vispār nav ko runāt :))
9th-Apr-2010 08:37 am
nu taisniiba jau tev ir.. tieshi par to visu arii domaaju. jaaskataas, jaadomaa, kaa labaak. bet nemiers iekshaa seezh :) taapeec ir jaakalj dzelzs, kameer karsta ;)
5th-Apr-2010 11:20 pm
es pat ljoti labpraat paraxtiitos, ja vien nebuutu jau ieplaanots rudenii viens lidojums.

reiz ar biedriem jau braucu uz šveici ar auto, un peec tam no turienes uz franciju, un bija ljoti ok. nemaz polija neshkjita nomaacosha

6th-Apr-2010 08:46 am
:)))
polija vnk jaaierauga. nevis no shosejas, bet iebraucot.. pati esmu bezgala iemiileejusi jau poliju :) reizes piecas jau esmu tur bijusi un grasos veel atgriezties :)
pashkjirstiiju savulaik vienu celjvedi un secinaaju, ka tur IR ko redzeet! daudz! :) taapeec laikam aakjis luupaa ir tik pamatiigs ;)
This page was loaded Oct 11th 2024, 11:29 pm GMT.