smth
 
5th-Apr-2010 08:44 am
vakar, peec koncerta maajaas naakot, tik ljoti sakaarojaas aizbraukt uz itaaliju ar auto.. taa, lai ne tikai romu vai kaadu citu lielo pilseetu skatiitu, bet kaut ko vairaak redzeetu. (jaa, jaa, reminiscences par pirms pusotra gada pavadiito atvaljinaajumu uz pilnu klapi :) ).
varbuut tieshaam uz kaadu septembra beigu dalju (uz dzd laiku?) izplaanot braucienu, lai pakjertu ne tikai shveices neredzeeto dalju (jaa, jaa rainis un kastanjolja, zermatt, ciirihe, lucerna, vareetu varbuut aatri aizskriet arii liidz lemana ezeram), bet arii itaalijas ziemeljdalju?? ar auto buutu dikten eerti - brauc savaa ritminjaa un miers..
jautaajums tikai taads, vai kaads ir tikpat traks kaa es, lai brauktu no lv uz shveici un itaaliju ar auto? vienai tomeer braukt nebuutu praata darbs.. vaardu sakot - vajadziigi veel paariitis trako, lai vareetu braukt :)
Comments 
6th-Apr-2010 04:07 pm
nu poliju var neuztvert kā tranzītu,. ja tiešām ir kādas 3nedēļas laika un var easy visu lēnām izbraukāt utt. Taču, ja laiks ir ierobežots un gribas tā easy izbraukāt tās visas braukājamās vietas, tad nu tāds easy brauciens diez vai sanāk. A savukārt braucot pa galvu, pa kklu konkrēts nogurums NĀK komplektā..
Labi - nav man pašai sava auto, taču par nomā ņemtajiem autiņiem neko sliktu nevaru teikt - labā stāvoklī vienmēr un gandrīz jaunu - tur jau pat nav nekādu stiķu ko zināt. Turklāt Ryanair ir speciālās akcijas kopā ar Hertz - tb, ja lido ar Ryanair, tad hertz var dabūt krietni lētākā cenā :)))
un vēl - salīdzinot lidošanas-braukšanas izmaksas, ņem vērā arī, cik naudiņas tiks noēsts braucot pa ceļam un, ja kādu nakti gribēsi nevis braukt, bet gulēt (ne mašīnā), tad arī kāda moteļa izmaksas nāk klāt, par benzīnu, maksas ceļiem, auto amortizāciju vispār nav ko runāt :))
9th-Apr-2010 08:37 am
nu taisniiba jau tev ir.. tieshi par to visu arii domaaju. jaaskataas, jaadomaa, kaa labaak. bet nemiers iekshaa seezh :) taapeec ir jaakalj dzelzs, kameer karsta ;)
This page was loaded Oct 11th 2024, 11:31 pm GMT.