smth
 
5th-Apr-2010 08:44 am
vakar, peec koncerta maajaas naakot, tik ljoti sakaarojaas aizbraukt uz itaaliju ar auto.. taa, lai ne tikai romu vai kaadu citu lielo pilseetu skatiitu, bet kaut ko vairaak redzeetu. (jaa, jaa, reminiscences par pirms pusotra gada pavadiito atvaljinaajumu uz pilnu klapi :) ).
varbuut tieshaam uz kaadu septembra beigu dalju (uz dzd laiku?) izplaanot braucienu, lai pakjertu ne tikai shveices neredzeeto dalju (jaa, jaa rainis un kastanjolja, zermatt, ciirihe, lucerna, vareetu varbuut aatri aizskriet arii liidz lemana ezeram), bet arii itaalijas ziemeljdalju?? ar auto buutu dikten eerti - brauc savaa ritminjaa un miers..
jautaajums tikai taads, vai kaads ir tikpat traks kaa es, lai brauktu no lv uz shveici un itaaliju ar auto? vienai tomeer braukt nebuutu praata darbs.. vaardu sakot - vajadziigi veel paariitis trako, lai vareetu braukt :)
Comments 
5th-Apr-2010 09:38 am
"apspalvo!" - uzreiz uzdzen smiekliņu :)

par temu - ehh.. es pat varētu būt tāda dulla.. tikai.. nu jā - finanses un bērns.
bet šīs divas otmzkas darojas uz gandrīz visu, ko gribas iesākt..
5th-Apr-2010 09:44 am
"es arii gudrs" nav nemaz sliktaak ;)) jo katram tachu gribas buut gudraakam par ieprieksheejo rakstiitaaju :D

nu.. ja beerns nav liels, tad tas nav trauceeklis. mans braalis njeema liidzi mazo celjojumaa ar auto veel tad, kad siicim bija gads...
nauda.. nu, jaa.. taa ir cita lieta. bet vienmeer var meegjinaat izdomaat, kaa un ko..
5th-Apr-2010 09:48 am
manai 27..04 būs gada jubīlis..
o, dabūtu es feinu darbu, vaetu arī aizšaut.. nekad tur nav būts/..
cik naudiņas vajadzētu? :)
5th-Apr-2010 09:52 am
o, tad jau driiz jaariiko buus sviniibas :))) liels meiteens :))

pagaidaam neesmu reekjinaajusi, jo nespeeju iisti izshkjirties par to, uz cik ilgu laiku un marshrutu. kad izdomaashu un izlemshu, tad jaaizplaano marshruts un jaasaskaita km.. un tad jau aptuveni buus skaidrs par naudaam degvielai.. tad veel jaapiereekjina nakshnjoshanas izdevumi.. ok, paaris pirmajaam dienaam paartiku var panjemt liidzi, bet vienalga buus izdevumi veelaak arii uz to.. vaardu sakot - siikaak buus jaareekjina..
This page was loaded Oct 11th 2024, 11:25 pm GMT.