smth
laikam beidzot pēdējā murkšķa diena 
16th-Mar-2017 06:24 pm
Vēl viena murkšķa diena. Jūtos labāk. Bet vēl esmu puņķu un klepustapa. :) :(
Un gribas ārā, jo īpaši tāpēc, ka saulīte spīd.
Kārtīgi pastrādāju. Vispār apbrīnojami, cik ražīgi mājās varu strādāt. Neviens nerausta, nezvana, neliek pārslēgties no viena darba uz citu. Sāku vienu darbu un varu to pabeigt. Ideāli!
Rīt nolēmu beidzot izvelties no mājām un aizvelties līdz darbam. Jo jūtos labāk. Jo īsā diena. Jo gribas jau beidzot izlīst ārā no savām četrām sienām. Gribas atsākt staigāt daudz un tālu, un ilgi. :)
Sen šādi nebiju nolikusies ar saaukstēšanos. Organisms vienkārši šādā veidā pieprasīja režīma/ritma maiņu. Un es tam klausīju, nevis par visām varītēm tēloju varoni un nodarbojos ar prezenteismu darbā.


0310-16
Comments 
16th-Mar-2017 06:34 pm
nu nenes to klepu uz darbu, pasaudzē kolēģus
pastaigā pa ielu, saules pusē.
16th-Mar-2017 06:38 pm
Klepus kļūst aizvien mazāk produktīvs un vairāk saaktivizējas uz vakara pusi. No rīta jau šķita, ka esmu pavisam vesela. :D
Tāpēc nolēmu, ka esmu gatava lēnā garā ieiet iepriekšējās sliedēs. Es jau 9 dienas slimoju. Gana! :D
16th-Mar-2017 06:48 pm
sasmējos: "nenes uz darbu" - "pastaigā pa ielu, saules pusē" = apšķaudi un apklepo pārējos, kas izmisīgi reto saulīti bauda :D
ja jau, tad jau - mēs visi vienādi, kopā esam, kopā ciešam :D
16th-Mar-2017 07:03 pm
Vai ne? :) Visi viens otram tos vīrusus, baciļus dāvinam! :D
16th-Mar-2017 07:13 pm
visi tādi - mīļi tjip mīļi :D patiesībā riebekļi - ja pašam: lai tiek arī Sašam :D
16th-Mar-2017 07:22 pm
Kā Tev pašai veselība? Kāds no mīļajiem un jaukajiem nav zarazu atnesis??
16th-Mar-2017 07:31 pm
man caur darbu iziet tādas tautu masas, ka šķiet ar imunitāti esmu apaugusi biezā kārtā :D (un man ir savi pretlīdzkļi - rokām, kājām, sejai un iekšām :D - aizsargājos, jo katru gadu viens un tas pats un drošība nav :) ) Viss ok mūsmājā, un ja arī kāds ko atnesa, tas nebija Ž. :*
16th-Mar-2017 07:37 pm
Tad sirds man mierīga! :))
Bet vispār - apbrīnoju, kā Tu ar tām visām masām un viņu baciļiem tiec galā!!! APBRĪNOJAMI! :) Malacītis! :)
16th-Mar-2017 07:41 pm
Ingvers ir brīnumzāle!
Balzāms otra :D
Megakarsta duša arī sirdi un asinsriti priecē :)
utt... kaut kā tā :)
nav jau izvēle - nedrīkst nogāsties, jo nav, kas aizstāj un tad iestātos ikdienas un finansu krahs :)
16th-Mar-2017 07:46 pm
Jā, ingverā ir spēks! Man te Ž. uztaisīja ingvera-medus brūvējumu, lai pa karotei leksēju iekšā, kamēr slima. :) Ceru, ka palīdz arī ātrāk atgūt spēkus. :)

Nu, jā, Tev ir savādāk - nav īsti variantu.. :((
16th-Mar-2017 07:49 pm
manu sīko ikdienas rīta "zāle" ziemas laikā - rīvēts ingvers sajaukts ar medu un pa virsu pārpilieni citrons - katru rītu pa tējkarotei tāda :) Megakruta manta imunitātes kurbulēšanai :) neslimoja vispār :)
16th-Mar-2017 07:54 pm
Tādi imunitātes stiprinātāji!! Nav nemaz brīnums, ka neslimoja!
Vajadzēs man nākamajā sezonā šo ieviest savā ikdienā, cerībā, ka neviena zaraza nelips!
16th-Mar-2017 07:57 pm
un vēl riktīgi laba manta ir vanna, kurā ingveru liec - sarīvētu = būs karsti, jūtīgi un aromātiski, vai šķēlītēs = būs aromātiski, saelposies labumus :)
16th-Mar-2017 08:02 pm
Ingverā ir spēks! Par šādu ingvera pielietošanu pat nebiju iedomājusies! Tiešām, laba ideja!
Parunājot ar Tevi, var uzzināt 101 ingvera izmantošanas variantu! :))
Paldies! :)))
16th-Mar-2017 08:08 pm
/uzrota piedurknes/ - kaut kā tak pa lēto tos trīs foršos lemingsīkos vajadzeja izaudzināt :D
(ingvers ir lētak, kā dakteri vēlāk un medikamentu kaudzes :D )

tev Ž.'am arī daudz labu ieteikumu - tie ķiplokpilieni pienā utt. tur ir riktīgas pērles un laba manta - taisi pierakstus dārgā, ļoti noderīgi :)
16th-Mar-2017 08:51 pm
Zini, man tiešām sāk likties, ka visas lietas jāsāk pierakstīt, citādi visu prātā nevar paturēt. No otras puses, daudzas lietas, ko zinu, ir vienkārši regulāri jāpraktizē, tad neaizmirsīsies! :))

Otrs lētais un labais ir ķiploks! Tiesa, ož, bet man jau dikti garšo! :)) Labi, ka mums abiem tie garšo, līdz ar to varam saēsties tos un mierīgi aiziet gulēt! :D Es katru vakaru ieleksēju tagad dzērveņu-ķiploku-medus dzirdu. Ja neglābs, tad vismaz par sliktu noteikti nenāks! :)

16th-Mar-2017 06:51 pm
neskrien draudziņ ar to : "esmu gatava" - ļauj gan, kā str iesaka - izdzist riktīgi... bīstams laiks, bīstami klepi un zarazas apkārt :(
pēdējo reizi, kad ad ar Ž runāju un vaicāju par klepu un co - viņš teica, ka tā kā tu neesot aplipusis, gan jau nekas nopietns un lipīgs nav, vīruss nav, gan jau prosta saaukstēšanās... un tad tu nogāzies - uz pār nedēļam vismaz :(
karoče nejoko ja :*
16th-Mar-2017 06:53 pm
p.s. es jautāju viņam un uztraucos par Viņa klepu, kuru gārdza, kad pēc pakām atbrauca - tu nebiji slimiņš toreiz vēl :(
16th-Mar-2017 07:00 pm
Es katru dienu rūpīgi ieklausījos, kā ir. Katru dienu tomēr iezagās doma, ka nav vēl tik labi, lai ietu. Neko sen nespiedu, nepierunāju sevi, vienkārši ļāvos sajūtām. Šodien visu dienu bija sajūta, ka jau var!
Ž. jau vakarā smēja, ka var pilnīgi redzēt, ka staroju no tās domas vien, ka rīt beidzot tikšu ārā no mājām. :)
Viņš pats jau it kā ir ok. Redz, problēma jau ir tā, ka klepus viņam arī no pīpēšanas ir. Mēģinu motivēt atmest. :)))
16th-Mar-2017 07:12 pm
:) nu varbūt vēl rītdienu izlaid ;) un tad brīvdienas - un tad jau: uz pillu klapi ;) a tikmēr atpūties tālāk un baudi ;)
16th-Mar-2017 07:16 pm
Es parēķināju, ka rīt man īsā diena (4 stundas), no kurām 1,5 h sanāksme, kur principā ir tikai jāklausās. Līdz ar to vieglāk ir iesākt. Pirmdien, kā aiziešu, tā 9 stundas būs jāstrādā... Labāk sākt ar tādu vieglāku dienu, lai pamazām pierastu pie parastās darba slodzes.
16th-Mar-2017 07:28 pm
nu jā - bet ir arī atbildība - pret sevi vispirms, pret citiem (zarazas pārnēsājas visma 10 dienas pēc tā, ka esam un jūtamies veseli)...
-
nu skaties - nebučojies pa labi un kreisi ja :D
16th-Mar-2017 07:30 pm
Apsolu nevienu nebučot, nevienam neklepot virsū.. Centīšos arī neelpot virsū! :D
16th-Mar-2017 07:37 pm
Sprīdītis vazājas pa centru jau mēnesi vismaz - brauc uz mācībām, tiekas atlidojošajiem japāņiem, organizē jamo izklaides un ekskursijas - un vazājas maskās (tādās, kā to parasti mums ziņās rāda par austrumu valstīm - sejas maskas ikdienā un defaultā, lai pasargātos no inficēšanās...) - nesaprotu, kā vēl nav kaut kur savākts vai iebāzts, jo aizdomīgi, bet pašam viņam pofig - tā ar pateica - negribu saslimt, nēsāju sejas masku - tāds pofigisms par to, ko citi saka un kā uztver - brīnos...
vēl nav ne piekauts, ne citādi apbižots - acīmredzot mūsu publika kļūst daudz tolerantāka :)
16th-Mar-2017 07:41 pm
No otras puses, galu galā viņš dara to tāpēc, lai svešie baciļi pie viņa nenāk. ;)
Un ir labi, ka publika to mierīgi uztver. Varbūt pēc dažiem gadiem daudzi jau tā staigās un nevienam neradīsies jautājums, kāpēc. :)

Un vispār.. siltais laiks vedina uz to, ka būtu jāsatiekas un kāds jauks vakars tējas/kafijas/sulas/alus klātbūtnē jāpavada! :)
16th-Mar-2017 07:46 pm
viņs neaptver, ka tas, kā viņs Japānā pierada ikdienā staigāt, ne vienmēr te darbojas un ir iespējams riskanti - bet no otras puses: darbojas ibitīt - neviens neaiztiek, visiem normāli šķiet (es ļoti ceru) un kopumā pozitīvi, man par brīnumu :D
-
jap, noteikti - ļaus lai ierodas tie siltumi un tad noteikti :) vismaz reizi gadā tak vajag :* es tavu vīrišķi redzu biežak, kā tevi - tas nudien nav vairs pareizi :D :D :D (lai gan - eu - sūti mīļā, sūti daudz no tām citām zemēm, jo biežak redzēšu, jo lielāks man prieks :D )
16th-Mar-2017 07:49 pm
Viņš mums kļuvis par tādu kā sakarnieku. :D Tiesa, kad mazas paciņas un maz, tad viņš jau arī sāk runāt par to, ka, lai pastāv līdz nākamajam sūtījumam. ;))) Apslincis! :D

Bet kaut kā jāsaņemas uz biežāku tikšanos, citādi sāksim aizmirst, kā izskatāmies! :D
16th-Mar-2017 07:53 pm
da lai stāv - nav tak problēmu :D
šodien gatavoju sarakstus nākamajai kravai, pārskatīju esosos atlikumus un klientu sarakstus, kas jābrīdinā, ka par ilgu glabā - savācās sarakstiņš ar dažiem no decembra un janvāra :D sen protams pārsniegtas noteiktās 30dienas - bet ir arī muļķīgi skriet vienas pakas pēc, ja nedeg saņemt, no taliem laukiem pakaļ, īpaši trakā ziemas laikā :)
tā kā nekreņķē - ja pienāktu šodien kas jums, es jūš "kurbulēt sāktu" šķiet ātrākais maijā - esmu ļoti pacietīga pret klientiem :)

/ziemā labāk neredzēt, kā izskatāmies - tas ir nolīdu migā un tēloju lāci laiks :D - ļaus ka pavasarim sejā ieklāties, lai ģīmjis atgriežas un pazīt var - tad ar tiksies :D /
16th-Mar-2017 08:19 pm
OOO, tiešām ļoti pacietīgi! :))

Nu, jā, ziemā mēs visi nedaudz "ielāčojam". :) Toties, tuvojoties pavasarim, atkal gribas būt skaistiem, viegliem, pūkainiem taureņiem! :D
17th-Mar-2017 05:21 pm
tu tak zini, ka tie pūkainie taureņi ir resnie naktstaureņi :D
16th-Mar-2017 07:03 pm
Nu, es nolikos pēc pusotras nedēļas laikam. Viņš jau sāk auļot laikam pēc četrām dienām, bet es deviņas dienas godīgi un kārtīgi slimoju. Nu, labi, pirmajā dienā es vēl biju darbā, jo cerēju, ka tas tikai tāds sīkums būs, bet ar otro dienu es smuki pa majām. :)))
Agrāk, iespējams, es skrietu uz darbu, bet šoreiz bija sajūta, ka vajag klausīt organismam un jāguļ mierā, lai ātrāk tiktu uz pekām. :)
16th-Mar-2017 07:12 pm
labi klausīji, ļoti labi!
zini - ir reizes, kad tos varoņus mums nevajag un patiesībā "ibitīt matos" nošaunīt jamos vajadzētu ;): tjip es varu, kas ta man, es kruts un varonis, pat ciešanās eju un daru blablabla - pofig, ka slims - un aizvelkas aplipināt vismaz pārdesmitus citu - kāda čorta pēc, neapdomāti un kaitniecīgi patiesībā :)
16th-Mar-2017 07:19 pm
Es pati pat nedaudz brīnos par to, ka šādi šoreiz rīkojos. Bet laikam tiešām uzkrātā "nasta" bija pietiekami liela, lai pietiktu saprāta nevaroņot.
Dzīve šodien atkal citās krāsās rādās! :) Prieks un laime pārņēmusi, jo saprotu, ka tūlīt jau būšu pavisam vesela! :)
16th-Mar-2017 07:27 pm
dzirdēt, ka laimīgs un smaidi - tas ir forši :)
tad jau uz īstā ceļa
This page was loaded Apr 26th 2024, 7:12 pm GMT.