smth
laikam beidzot pēdējā murkšķa diena 
16th-Mar-2017 06:24 pm
Vēl viena murkšķa diena. Jūtos labāk. Bet vēl esmu puņķu un klepustapa. :) :(
Un gribas ārā, jo īpaši tāpēc, ka saulīte spīd.
Kārtīgi pastrādāju. Vispār apbrīnojami, cik ražīgi mājās varu strādāt. Neviens nerausta, nezvana, neliek pārslēgties no viena darba uz citu. Sāku vienu darbu un varu to pabeigt. Ideāli!
Rīt nolēmu beidzot izvelties no mājām un aizvelties līdz darbam. Jo jūtos labāk. Jo īsā diena. Jo gribas jau beidzot izlīst ārā no savām četrām sienām. Gribas atsākt staigāt daudz un tālu, un ilgi. :)
Sen šādi nebiju nolikusies ar saaukstēšanos. Organisms vienkārši šādā veidā pieprasīja režīma/ritma maiņu. Un es tam klausīju, nevis par visām varītēm tēloju varoni un nodarbojos ar prezenteismu darbā.


0310-16
Comments 
16th-Mar-2017 07:41 pm
No otras puses, galu galā viņš dara to tāpēc, lai svešie baciļi pie viņa nenāk. ;)
Un ir labi, ka publika to mierīgi uztver. Varbūt pēc dažiem gadiem daudzi jau tā staigās un nevienam neradīsies jautājums, kāpēc. :)

Un vispār.. siltais laiks vedina uz to, ka būtu jāsatiekas un kāds jauks vakars tējas/kafijas/sulas/alus klātbūtnē jāpavada! :)
16th-Mar-2017 07:46 pm
viņs neaptver, ka tas, kā viņs Japānā pierada ikdienā staigāt, ne vienmēr te darbojas un ir iespējams riskanti - bet no otras puses: darbojas ibitīt - neviens neaiztiek, visiem normāli šķiet (es ļoti ceru) un kopumā pozitīvi, man par brīnumu :D
-
jap, noteikti - ļaus lai ierodas tie siltumi un tad noteikti :) vismaz reizi gadā tak vajag :* es tavu vīrišķi redzu biežak, kā tevi - tas nudien nav vairs pareizi :D :D :D (lai gan - eu - sūti mīļā, sūti daudz no tām citām zemēm, jo biežak redzēšu, jo lielāks man prieks :D )
16th-Mar-2017 07:49 pm
Viņš mums kļuvis par tādu kā sakarnieku. :D Tiesa, kad mazas paciņas un maz, tad viņš jau arī sāk runāt par to, ka, lai pastāv līdz nākamajam sūtījumam. ;))) Apslincis! :D

Bet kaut kā jāsaņemas uz biežāku tikšanos, citādi sāksim aizmirst, kā izskatāmies! :D
16th-Mar-2017 07:53 pm
da lai stāv - nav tak problēmu :D
šodien gatavoju sarakstus nākamajai kravai, pārskatīju esosos atlikumus un klientu sarakstus, kas jābrīdinā, ka par ilgu glabā - savācās sarakstiņš ar dažiem no decembra un janvāra :D sen protams pārsniegtas noteiktās 30dienas - bet ir arī muļķīgi skriet vienas pakas pēc, ja nedeg saņemt, no taliem laukiem pakaļ, īpaši trakā ziemas laikā :)
tā kā nekreņķē - ja pienāktu šodien kas jums, es jūš "kurbulēt sāktu" šķiet ātrākais maijā - esmu ļoti pacietīga pret klientiem :)

/ziemā labāk neredzēt, kā izskatāmies - tas ir nolīdu migā un tēloju lāci laiks :D - ļaus ka pavasarim sejā ieklāties, lai ģīmjis atgriežas un pazīt var - tad ar tiksies :D /
16th-Mar-2017 08:19 pm
OOO, tiešām ļoti pacietīgi! :))

Nu, jā, ziemā mēs visi nedaudz "ielāčojam". :) Toties, tuvojoties pavasarim, atkal gribas būt skaistiem, viegliem, pūkainiem taureņiem! :D
17th-Mar-2017 05:21 pm
tu tak zini, ka tie pūkainie taureņi ir resnie naktstaureņi :D
This page was loaded May 7th 2024, 5:59 pm GMT.