smth
laikam beidzot pēdējā murkšķa diena 
16th-Mar-2017 06:24 pm
Vēl viena murkšķa diena. Jūtos labāk. Bet vēl esmu puņķu un klepustapa. :) :(
Un gribas ārā, jo īpaši tāpēc, ka saulīte spīd.
Kārtīgi pastrādāju. Vispār apbrīnojami, cik ražīgi mājās varu strādāt. Neviens nerausta, nezvana, neliek pārslēgties no viena darba uz citu. Sāku vienu darbu un varu to pabeigt. Ideāli!
Rīt nolēmu beidzot izvelties no mājām un aizvelties līdz darbam. Jo jūtos labāk. Jo īsā diena. Jo gribas jau beidzot izlīst ārā no savām četrām sienām. Gribas atsākt staigāt daudz un tālu, un ilgi. :)
Sen šādi nebiju nolikusies ar saaukstēšanos. Organisms vienkārši šādā veidā pieprasīja režīma/ritma maiņu. Un es tam klausīju, nevis par visām varītēm tēloju varoni un nodarbojos ar prezenteismu darbā.


0310-16
Comments 
16th-Mar-2017 07:03 pm
Nu, es nolikos pēc pusotras nedēļas laikam. Viņš jau sāk auļot laikam pēc četrām dienām, bet es deviņas dienas godīgi un kārtīgi slimoju. Nu, labi, pirmajā dienā es vēl biju darbā, jo cerēju, ka tas tikai tāds sīkums būs, bet ar otro dienu es smuki pa majām. :)))
Agrāk, iespējams, es skrietu uz darbu, bet šoreiz bija sajūta, ka vajag klausīt organismam un jāguļ mierā, lai ātrāk tiktu uz pekām. :)
16th-Mar-2017 07:12 pm
labi klausīji, ļoti labi!
zini - ir reizes, kad tos varoņus mums nevajag un patiesībā "ibitīt matos" nošaunīt jamos vajadzētu ;): tjip es varu, kas ta man, es kruts un varonis, pat ciešanās eju un daru blablabla - pofig, ka slims - un aizvelkas aplipināt vismaz pārdesmitus citu - kāda čorta pēc, neapdomāti un kaitniecīgi patiesībā :)
16th-Mar-2017 07:19 pm
Es pati pat nedaudz brīnos par to, ka šādi šoreiz rīkojos. Bet laikam tiešām uzkrātā "nasta" bija pietiekami liela, lai pietiktu saprāta nevaroņot.
Dzīve šodien atkal citās krāsās rādās! :) Prieks un laime pārņēmusi, jo saprotu, ka tūlīt jau būšu pavisam vesela! :)
16th-Mar-2017 07:27 pm
dzirdēt, ka laimīgs un smaidi - tas ir forši :)
tad jau uz īstā ceļa
This page was loaded May 7th 2024, 11:04 am GMT.