smth
Turpinu slimot 
25th-Feb-2024 09:44 pm

Šodien gultas un dīvāna diena.
Daļu dienas nogulēju, daļu dienas skatījos seriālu un youtube. Šodien grūtāk nekā vakar, bet labi, ka puņķi no tecēšanas stadijas pāriet stabilu puņķu stadijā.
Iepriecināja, tas, ka vakarā jau konkrēti sāka gribēties ēst. Tā ir laba zīme. Jācer, ka rīt būs labāk.
Vispār kaitinoši ir tas, ka šajā sezonā jau otro reizi, aizejot uz darbu, mājās atnesu "zarazu". Tā atnācu ar Covid oktobra beigās, bet tagad kaut kāds parastais/"klasiskais" vīruss.
Un vēl šodien ir ļoti žēl, ka skaistais, saulainais un siltais laiks man šodien gāja secen. Logu vairākas reizes pavirināju, kaķi gāja pasildīties saulītē... Pavasaris ir jau pavisam tuvu! Rīt atkal būs pelēkais, bet tomēr saule atgriežas un saulaino dienu būs aizvien vairāk!
Comments 
26th-Feb-2024 09:04 am
Akk, veeļojies!
Tāpēc arī es pēc iespējas izvairos no visām slģtām, nepietiekami ventiētām/vēdinātām telpām, kur sveši cilvēi un sveši vīrusi. Darbā arī, pat, ja esu uz vietas, sapulcēm slēdzos klāt attālināti.
Pagaidām tolerē, jo nu tiešā tekstā arī atgādināju, ka iepriekšējā gadā sanāca nolikties uz mēnesi - ar AB kursiem, nto citu zāļu kursiem un visu ko pilnīgi beigtu. Un negribētos šo pieredzi atkārtot.
26th-Feb-2024 09:10 am
Es februārī tikai divreiz biju ofisā. Un otrajā reizē arī atnesu mājās zarazu. Šo faktu saliku kopā, jo atcerējos, ka boss laikam otrdien sāka sūdzēties, ka viņam kakls sāp. Man kakls sāka sāpēt ceturtdien.. Trīs dienas inkubācijas periods un.. lūdzu, dāvana!
Šodien jābūt klātienes sanāksmē. Vilkšu masku. Saprotu, ka visdrīzāk vairs neesmu pārāk infekcioza, bet nu.. man būs mierīgāk un citiem arī.
26th-Feb-2024 09:19 am
atveriet logus, apģērbieties siltāk. Nu tak - skaidrs, ka tā arī viens otru aplipina. Es pagājušajā gadā vispār pa ziemu slimoju ik pa 3 nedēļām. Un tad martā - uz mēnesi. :D Vnk man bija tik ļoti zb, ka šoziem vēl vairāk domāju par sevi.
26th-Feb-2024 09:24 am
Traki ir tas, ka cilvēki pēc kovida neko nav iemācījušies. Likās, ka būs labāka izpratne par to, kā izplatās šāda veida slimības, bet.. bet viss ir atgriezies attieksmē: "ai, 37 jau nav nekāda temperatūra, ai, puņķi un sāpošs kakls nav nekas traks utt."
Tava slimošana pagājušajā gadā gan izklausās ārprātīgi!!! Tur tak var depresija atnākt! :( :)
Es pati tik reti eju uz darbu tieši tādēļ, ka visu laiku esam saskarē ar abu vecākiem (cilvēkiem vecumposmā 80+), tāpēc dubultuzmanīgi esam. Bet nu es šajā sezonā jau divreiz esmu izcēlusies, tāpēc sēžu mājās izolācijā viena, lai nevienu citu neaplipinātu.
26th-Feb-2024 09:42 am
veseļojies! man arī ir tieši tāds pats jautājums, kad cilvēki nāk socializēties puņķaini/pusslimi - kovids par īsu bija, neko neatceramies ?!
26th-Feb-2024 10:14 am
Paldies! Ir jau labāk - trakāk bija sestdien un svētdien. Šodien jau ir krietni, krietni labāk.
Un iemācījušies tiešām nav.Diemžēl.
26th-Feb-2024 04:50 pm
Darbs ir ļaunums. Ir jāpieņem likums kas aizliegtu cilvēkiem iet uz darbu!
Veseļojies )
26th-Feb-2024 08:25 pm
Paldies!
Būs jau labi drīz! :)
26th-Feb-2024 10:34 pm
Mjā, veselību tev arī!
This page was loaded May 1st 2024, 8:30 pm GMT.