smth
pēc notikušā 
16th-Nov-2015 08:39 pm
Šodien sāk likties, ka tas, kas notika nedēļas nogalē bija vienkārši murgs.
Gribas pamosties.
Darbā vīrieškārtas kolēģiem joka pēc pajautāju, vai tagad viņi stāsies zemessardzē, bet viņi visi kaut ko vai nu neveikli atjokoja, vai teica, ka no tā liela jēga nebūs, vai vienkārši klusēja. Pavilku uz zoba ar jautājumu, kas tad mūs - meitenes - sargās, saruna tika novirzīta uz valstīm, kur sievietes dien.
Slīkstošā glabšana ir viņa paša rokās.
Comments 
16th-Nov-2015 11:18 pm
Nu, tas ko rakstīju - komunā. Vienam ir vienas zināšanas, citam - citas. Viens otram palīdz tikt uz priekšu, bet tajā pat laikā nav kāds viens visgalvenais - ja kādi jautājumi attiecas uz visu komūnu, to risina kopā.
Ideja jau man ir tieši tāda pati!
Es, piemēram, nevaru pat vistu nokaut. Bet pa dārzu šiverēt es varētu. :)
16th-Nov-2015 11:26 pm
mhm...
un šito, kas tagad notiek, Tomiņš toreiz jau kaut kā smuki aprakstīja, skaidroja un vispār, ja padomāju, nav nekas negaidīts...
un taisni tāpēc sāka interesēties par iespējām tāddu vidi veidot...
viņš ir ekstrēms kadrs jāatzīst, bet viņš kaut kā vienmēr trāpa ļoti precīzi - kas diemžēl arī jāatzīst :( (nezinu vai tas man bied un slikti, vai tomēr labi, jo sanāk kaut kāda zināšana uz priekšu... - otrais mani biedē - un parasti baida un noticēt nespēju... trūkst man tās izpratnes jā vēl un ar to saistītā miera... kas tavam Ž., kas Tomam)
16th-Nov-2015 11:35 pm
Bet zini, man šķiet, ka viņi abi ir no citas pasaules. Mēs ar Ž. par daudzām lietām runājām, un patiesībā viņš jau diezgan sen teica, ka labu galu tas neņems. Tāpēc arī ir tāda dīvainā sajūta - it kā jau šādu scenāriju savās sarunās jau bijām apspēlējuši, bet tagad tas notiek. Un tāpēc nespēj noticēt, ka tiešām tas notiek.
No otras puses-varbūt viss ir krietni vienkāršāk. Jo vairāk cilvēks zina, skatās, klausās, uztver (nav runa tikai par TV vai radio, bet par visu kopumu) un ja vien viņam ir gana attīstīta spēja salikt tās informācijas un zināšanu drupačas lielā skaistā bildē, ir lielāka iespējamība, ka viņš tiešām to bildi diezgan precīzi spēs uzmodulēt. Jā, kategorijas - man tas patīk/nepatīk un ir pieņemami/nav pieņemami, vienmēr jauc prātu. Bet.. emocijas pie malas un skatamies ar vēsu prātu uz apkārt notiekošo! Ieraudzītais un saprastais pārsteigs!

Bet par to komūnu.. Lai cik dīvaini nebūtu, netīšām pavilkos uz seriālu "Walking Dead". Tieši tādas "komūnas" veidošanas dēļ ir interesanti. Un secinu, ka neviļus domāju par to, ka man ir pieņemami un nav, veidojot šādu cilvēku sabiedrību, kas ir tie cilvēki, kuriem spētu uzticēt savu dzīvi un kuriem nē. Par vērtībām un pamatlietām, uz kā balstās dzīve.
16th-Nov-2015 11:52 pm
viņi, kā jau kaut kad ieminējos, ir ar pieredzi - no citām dzīvēm, ar zināšanām utt. (un ir tādi, kā Miks - pirmo reizi, no citām "pasaulēm", kas visu uztver, kā pirmo reizi un ar lielām acīm :D )

nezinu kā tev, bet man tas regulāri uzjundī protestētāja garu, kas gatavs uz ugunskura uzcept johaidī, cik nokaitinājuši un tad pēkšņi mierīgi, argumentējot, paskaidrots tiek - tu saproti un patiesībā aptver: bāc jau gadiem to Zini... un zināji kā būs, jo tev tak paskaidroja...
un tas ir labi - es dusmās reizēm esmu gatava tomam atslēgt tv dāčā un internetu (maksāju par to es) (un ja varētu plāksteri mutei resnu uzlikti), jo nesaprotu attieksmi... un tad tu palasi, ko rakstījis, ko saka... atceries, kas runāts utt. un saproti - čort - priecājies tak, ka zini laicīgi...
17th-Nov-2015 09:07 am
Man reizēm arī ir līdzīgi, ka gribas plāksteri līmēt mutei virsū, lai paklusē. Bet, kad emocijas pāriet, tad saproti, ka viss jau ir pareizi pateikts, tikai mans prāts to visu laiku stūmis kaut kur vistālakajā nostūrī. ;))
17th-Nov-2015 12:03 am
p.s. nekad neesmu skatījusies nevienu filmu par zombijiem, miroņiem, šausmenes utt.
es zinu, par ko tu stāsti, jo tas ir kā ar končām kas man ļoti negaršo, bet vaikstoties vienmēr pagaršoju, lai zinātu, ko tie bērni ēd... tāpat šitos visus murgus - vismaz 10 min esmu redzejusi no katra un netā visu iespējamo info izlasījusi, lai būtu lietas kursā - bet - nesaprotu nu nekādi, kā kādu var aizraut šausmu filmas, filmas ar miroņiem staigājošiem, ar dzīviem miroņiem utt utjp. - tur navne mazākā satura - tikai pretīgums... brrr... (pat ne bailes - pretīgums - tas man tā)
17th-Nov-2015 09:09 am
Es pāris gadus atpakaļ kliedzu, lai to filmu slēdz ārā. Bet kaut kā netīšām sanāca, ka ieraudzīju pirmo sēriju un sākumā pat īsti nesapratu, ko skatos. Ievilka! Vairs tos šausmoņus neredzu. Redzu tikai cilvēku savstarpējās attiecības ļoti sarežģītos apstākļos.
Vispār jau es arī neesmu nekāda šausmeņu cienītāja. Un trilleru ari nē. Reizēm pat vakaros pačīkstu ar jautājumu - vai tiešām nav nekā priecīgāka, ko skatīties tv. :D
17th-Nov-2015 01:30 am
https://www.facebook.com/ilzeikalna/posts/10208068052725380?pnref=story
tur zemāk - komentāru diskusija - riktīgi laba :)
17th-Nov-2015 09:11 am
Toms tak saka tieši to, kas patiesībā ir!
Laba diskusija!
17th-Nov-2015 06:21 pm
un tā ir tikai viena no :)
jā viņš labi skaidro, kaut reizēm skarbi
This page was loaded May 18th 2024, 10:15 pm GMT.