smth
 
2nd-Sep-2008 10:38 pm
taa zinjoju par dreebiiteem.
shodien savaacu no diviem cilveekiem centraa pa maisam... + veel tas, kas pie [info]esinjas bija + veel cilvis no ikshkjiles kastes piecas laikam atveda... tagad man gandriiz pilns auto.
+ veel riit no riita [info]unima soliijaas pievest mantas...
usjo miiliishi - riit no riita doshos uz spici nodot visu ;) ceru, ka riit tur kaads no riita buus :D
cik nopratu, tad vismaz veel viena kundziite riit peecpusdienaa man kaut ko veel atvediis... + veel laikam kaut kas no draugiem vareetu ienaakties...
jebkuraa gadiijumaa - riit atkal straadaashu no maajaam, liidz ar to arii varees normaalaak visas lietas nokaartot..
shodien sanaaca par divarpus stundaam kaveet mazaas gaviljnieces vaarda dienas sviniibas ;) bet, nu - shoreiz bija svariigaak savaakt to, kas ir savaacams ;) labaak nedaudz par veelu ierasties, nekaa nekad ;) turklaat eliiziitei bija jauka kompaanija - chetri citi beerni ;) manu prombuutni izjuta noteikti saapiigaak inese, nekaa eliiziite ;) prieks bija satikt laumu ar abiem meitukiem ;) patinja kljuvusi runaatiigaaka ;) felicita krietni paaugusies kopsh pavasara :) meitukam jau divi zobi un shobriid ir aktiivaas raaposhas un kokjeteerijas faaze:)))
Comments 
2nd-Sep-2008 10:53 pm
njee, riit kaareiz tas der, jo buushu briivputns - uz briidi no maajas un liidz ar to darbiem vareeshu izshmaukt ;) turklaat domaaju, ka daudz aatraak neizdosies no maajas izkasiities ;)
man, luudzu, preciizaaku adresiiti ar visu kartiiti, kur un kaa :D
2nd-Sep-2008 10:54 pm
uij atvaino - sk. zemaak :)
tu paspeeji atbildeet, pirms noreagjeeju :)))
-
adresi - tuuliit :)
2nd-Sep-2008 10:55 pm
hihihihihiihihi :)) viss kaartiibaa :D
seezhu tagad un smaidu par to, kas naak uz epastu ;)))
2nd-Sep-2008 10:58 pm
mjaa - nu jaa...
shizofreenija nav nekaads cukurs :D
/darba paargurums :) - bet - nav nekas sleepjams - visi draugi taapat zin kur mani mekleet, ja nozuudu ;)/
2nd-Sep-2008 10:59 pm
nu, paziistama sajuuta :) varbuut ne gluzhi taa uzkriitoshi redzama, bet paziistama toch ir ;)
2nd-Sep-2008 11:00 pm
na danke /paluur spogulii... baac toch uzkriitoshi ;DDD/
2nd-Sep-2008 11:01 pm
:> ui, tas nebija taa domaats ;)
man laikam arii galvaa odureenis :) vairs iipashi nesekoju liidzi tam ko un kaa pasaku :)))))
2nd-Sep-2008 11:03 pm
es tak mengjeejos :)
viss ok - taa, kaa jaabuut ;)
Gaidiishu riit :)
/hmmm - cikos saakt kapeju vaariit? ;D/
2nd-Sep-2008 11:06 pm
ja [info]unima atbrauks agri, tad domaaju, ka es vareetu uzreiz peec desmitiem aizvelties :)) kaa reiz sastreegumi buus beigushies ;)) un es veel nebuushu ieskreejusies ar milziigo veelmi straadaat :)
es domaat, ka jebkuraa gadiijumaa pirms es dodos, es vareetu uzzvaniit ;)
2nd-Sep-2008 10:56 pm
http://www.lbss.de/remtes.php

Remtes iela 21 - angaars ar uzrakstu "JUNOX"
(starp Spici un K.Ulmanja Gatvi :)
2nd-Sep-2008 10:58 pm
meegjinaas atrast ;) no kuras puses eertaak ir piebraukt? vai no abaam vienliidz ok?
2nd-Sep-2008 10:59 pm
no kuras brauksi?
/ir eerti no visaam puseem - ja zinaatu, no kuras brauksi, paskaidrotu siikaak.../
2nd-Sep-2008 10:59 pm
es pa ulmanja gatvi braukshu.
2nd-Sep-2008 11:02 pm
Taa baaze atrodas Ulmanja gatves malaa:



griez pa labi uz "it kaa" Spices staavvietaam un uzreiz, pa kreisi - pa vaartiem iekshaa... taalaak jau vienkaarshi - baazes teretorijaa angaars ar uzrakstu "JUNOX" :)
Tel. nr. tev ir?
2nd-Sep-2008 11:07 pm
ja tas nr., kas ir pie [info]vacatio ieraksta un pieder norai, tad ir ;)
2nd-Sep-2008 11:10 pm
fak, fak, fak - man jaaiet Guleet - es saaku putroties :DDDD
-
karoche tas Nr. ir aktuaals un buus iesleegts no 10iem :)
2nd-Sep-2008 11:12 pm
:D nu, jaa - pusnakts tuvojas un galvaa saakt naakt miega moshkji :))))
ok, tad uz to nr. +/- ap 10 riit noteikti zvaniishu :)
2nd-Sep-2008 11:19 pm
diena bija gara un pasmaga (lemingi meklee attaisnojumus savai izklaidiibai un dumikjiibai) ;DD
2nd-Sep-2008 11:23 pm
hihihi a varbuut vienkaarshi iri labs oms? :) taapeec arii vieglaak lietaam notiek pieeja? :D
2nd-Sep-2008 11:13 pm
ok, pierakstiishu to otru ;)
maneejais noteikti Tev ir, ne? ;)
2nd-Sep-2008 11:18 pm
tavs peedeejaa laikaa skjiet nav ienaacies :(
/vispaar - kaut kad nozaudeeju visus, gadiem kraatos, numurus veiksmiigi nosliicinot telefonu :( taa kaa - gaidiishu riit paarsteiguma zvan ;D/
2nd-Sep-2008 11:22 pm
:)) nu tad Tev vairs nebuus tuuliit paarsteiguma riit :D
2nd-Sep-2008 11:46 pm
baigi lielais paldies tev! malacis. :)))) gan jau ka mums ar sanāks vēl pakomunicēt! :))))))))))
2nd-Sep-2008 11:53 pm
nu, ja nesanaak ar dreebiiteem paliidzeet, tad vismaz ar shaadaam aktiivaam atbalsta formaam nodarbojos ;)))) tas mani pashu ljoti priecee, jo saprotu, ka daru labu darbu un ka tur - galaa, cilveeki tieshaam priecaasies par muusu visu kopiigi paveikto ;))
3rd-Sep-2008 09:49 am
mūs līdzīgas domas virza uz priekšu! :)) nu jā, daudziem ir jāpasaka paldies, bet nu tava apņēmība ir tiešām cieņas vērta. nezinu, ko bez tevis un [info]le_minga mēs darītu.. :)
3rd-Sep-2008 09:54 am
:D es jau neko... (kautriigi un piesarkusi pabakstu ar pirkstu galdaa..) :)
es jau domaat, ka bez manis veel vareetu iztikt, bet bez [info]le_minga diezin vai :)) kaut kur tachu tas viss ir jaglabaa pirms suutiishanas prom ;))
3rd-Sep-2008 09:56 am
nu nevarētu bez tevis, nevarētu. tad tā vietā, lai organizētos un operētos ar mobžiem un mailiem mums būtu jāskraida ar savām kuslajām kājelēm pa visu Rīgu un tas būtu.... psc. :))))))
tā, kā nenovērtē par zemu to, ko dari dūdiņ! :)
3rd-Sep-2008 10:01 am
hihihi :D driizaak jau nevis taa skraidiishana, bet taa maisu padariishana buutu zvezdec :D
shoriit, kraameejot iekshaa [info]unima atvesto, pie sevis nodomaaju, ka buutu baisi, ja ar katru kasti vai maisu buutu jaadodas liidz spicei... turklaat baiga iespeejamiiba buutu, ka dalja no taa, kas shobriid ir pie manis, nemaz mums nebuutu, jo cilvjiem neder taa spice vai tas daba laiks...
3rd-Sep-2008 10:04 am
nu ja nu! to jau saku! piedevām ar vienu roku es baigais skraidītājs un maisu staipitājs neesmu! :))) es te uzrakstīju postu "kāpēc Dievs man atņēma vienu roku brīdī, kad nepieciešamas četras?". Nu re, un te esi tu! :))) kā lai nepriecājas!? :) Acīmredzot, lai es saprastu, ka neko viena nevar un tādos brīžos ir labi, ja ir cilvēki uz kuriev var paļauties un kas patiešām ir otras divas rokas, galva un sirds! :))))
3rd-Sep-2008 10:08 am
:) kauns atziities.. aizkustinaaji.. seezhu un beru tagad aizkustinaajuma asaras ;)
nezinu, kaapeec tas viss taa notika. vienkaarshi nebija iekshaa miera.. kaut kas diidiija un bakstiija, un teica, ka taa ir jaadara.. taapeec arii visaa shajaa iesaistiijos.. laikam jau Tavs izmisulis piezagaas man pa kluso klaat un nelika man mieru, kameer neiesaistiijos shajaa visaa ;)
3rd-Sep-2008 10:12 am
Mans izmisulis savā izvēlē nav kļūdijies! :)))) Un nevajag tagad raudāt. Kopā paraudāsim atvieglojuma asaras, kad tas viss būs beidzies un prom! :))) un tur to kravu sagaidīs prieka asaras no bērneļiem un vairāk jau viņu mammām, kam nu būs maziem ko uzvilkt un sapucēt un ziemā no aukstuma pasargāt. Nu vai tas nav viens foršs darbiņš? :))) Mēs tikai daži cilvēki, varam iepriecināt simtu! Starp citu neesmu neko dzirdējusi par citiem civilajiem, kas ko darītu! Foršās mēs! :))))))))))))
3rd-Sep-2008 10:20 am
10000% taisniiba!
zini, kas ir? tipiskajam latvietim nemaz nav tik daudz iniciatiivas. vieglaak ir noriet citus, vieglaak ir seedeet savaa saadzhaa un teikt - ne mana cuuka, ne mana druva... un - pat, ja ir kaads, kas visu gatavs organizeet, tad vienalga tomeer veel ir shii attieksme - a vai tieshaam man tas jaadara? a kaads man no taa labums utt. kad vakar cilvjiem staastiiju, kaapeec viss notiek un kas tas viss ir, ko daram, redzeeju taadu nelielu neticiibu vinju aciis.. nee, nu, protams, katram mums ir savas probleemas, taapeec varbuut no malas izskataas diivaini, ka sheit lv, kaads tieshaam kaut ko njemas prieksh patiesiibaa sveshiem cilveekiem kaut kur taalu, taalu prom, gatavi veltiit savu laiku, energjiju.. tomeer..dots deveejam atdodas.. un ne jau materiaalaas lietaas, bet emocijaas :)
3rd-Sep-2008 10:28 am
man viens babulis pateica - da kāpēc ir jāsūta kaut kur prom tās drēbes, kad mums pašiem ir bērni, kam vajag palīdzību. pār sētu jau viegli pārmest, bet vajag paskatīties, kas pašiem mājās darās. nu uzrēja. un kad es pajautāju - ko tieši labu jūs esat tepat savējiem izdarījusi? atbilde bija - man nekas nav jādara, valstij par to jādomā. secinājums: pats neko nedara, ja citi dara arī slikti. žēl lietas, kas nemaz pašam nepieder un vienmēr atrod kādu uz ko nogrūst visu atbildību.. un tad ir tāds prieks, kad raksta mammas un saka, ka jā, jūs meitenes esat lieliskas.. un kad atbrauc pie manis ģimene un meitiņa sakautrējusies saka, ka "jūs jau neprasījāt, bet es ieliku katram gadijuma arī savas rotaļlietas". a skuķēnam kādi pieci gadiņi. un tad viņa izvelk rozā kleitiņu un atklāj noslēpumu, ka tā ir vislabākā! vot viens šitāds meitēns, desmit tādus babuļus atsver. un jā, man liels prieks uzzināt, ka latvieši ir atsaucīgi un labi un palīdz un dara to no sirds. tas vien ir ko vērts. tātad arī es esmu ieguvēja šajā akcijā. :))))
3rd-Sep-2008 10:34 am
pashi sev atklaajam to, ka ir atsauciigi, labestiigi cilveeki.. un pashi sev veelreiz apliecinaam, ka mees tomeer censhamies nebuut tie nejaukie un rejoshie... ;)
un veel.. ja beerni redz, ka vecaaki censhas paliidzeet citiem, tad varam cereet, ka arii shie beerni, kad paaugsies buus taadi pashi - atsauciigi un sirsniigi.. un tas patieshaam priecee ;)
3rd-Sep-2008 10:49 am
nu re, nu! pluss bērni tur, kas redzot, ka palīdz viņiem.. iespējams palīdzēs citiem vai vēl labāk nepieļaus, ka atkal pienāk laiki, kad šī palīdzība ir tik vitāla! :))) vieni vienīgi plusi!
3rd-Sep-2008 12:22 am
Ohoho!!
Man jau tagad tā, ka nosūtu tik cilvēkiem nummurus un viss. Tālāk šķiet, ka nekas vairs nenotiek. Bet tagad zinu, ka notiek VISS!!
Es šovakar vēl trijiem iedevu, bet nezinu vai viņi pie Tevis vai uz Spici :))
No tās mammas, kura šodien Tev atdeva maisiņu būs vēl. Bet to Kreiza atvedīs :))
3rd-Sep-2008 12:26 am
:)) tieshi taadeelj uzrakstiiju, kas un cik taalu noticis, lai nav sajuuta, ka nekas nenotiek ;)))
tieshaam notiek viss ;) pashai pat nedaudz paarsteigums par to ;)
nu, tad jau redzees, ko taa trijotne :))) jebkuraa gadiijumaa - buushu lietas kursaa, ka var uzrasties ;)
nu, cilveekiem jau gribas sajuutu, ka nav kaut kaadu kraapnieku bandinja savaakusies ;) ja redz, ka cilvji ir sakariigi, tad jau man shkjiet arii veelme darboties un sadarboties arii ir krietni lielaaka ;)
klau, a kas tur ar to kontu un naudinjaam? vai ir kaut kas zinaams par to, cik naudinjas vajadziigas nosuutiishanas apmaksai?
3rd-Sep-2008 12:32 am
Kontā drusku naudiņa air ienākusi, bet nosūtīšanai nesanāktu.
Provizoriski un ļoti aptuveni nosūtīšana varētu maksāt virs 400 LVL (jā, man bija šoks). Bet man vakar zvanijano ĀM viena departamenta direktors un solīja palīdzēt ar sūtīšanas naudām.

Par zuticēšanos - jā, cilvēki baidās. Daudzi jautā, kā var būt droši, ka nonāks kur vajag un tā. palīdz ĀM pieminēšana. + gribēju pie vienas mammas savu brāli aizsūtīt pēc drēbītēm, bet tad padomāju, ka viņš tgad noskūtiem matiem un nedrīkst sabiedēt un vēl sabojāt reputāciju :))
3rd-Sep-2008 12:36 am
oi, summa tieshaam nav maza... hmmmz.. man te shodien koleegji apjautaajaas par taam naudinjaam... Tev varbuut ir uzdrafteets kaads tekstinjsh par taam naudaam? es vareetu tad paarsuutiit to.. a ja, nu, nostraadaa...
bet,nu, tieshaam tas buutu bezgala labi, ja aarmins vareetu paliidzeet kaut ko... tas buutu patieshaam krietns atspaids...

es jau arii censhos baigi siiki un smalki cilveekiem izstaastiit, kas un kaa ir un kaapeec taadas aktivitaates... lai cilveeki nenobiitos ;)
jaacer, ka mums tieshaam viss izdosies! :)
a klau, kur taa mamma, pie kuras gribeeji suutiit braali? vai arii vinjas jautaajums jau ir nokopts?
3rd-Sep-2008 12:41 am
par Ogri bija doma. Bet tagad ir tā, ka Ogrē būs laikam vairāk kā viena un jautājums palicis aktuāls. Viņš gan ar vēl uz jautājuma zīmi - kas un cik daudz tur būs. varbūt rīt zināsim.
Bet uz Tevi vēl ir Rembate. tas nav pārāk tuvu.. Bet, ja kas, varam mēģināt runāt kādu citu.
3rd-Sep-2008 12:44 am
attieciibaa uz rembati ir tikai viens jautaajums - cik daudz tur ir un vai visu vareeshu sakraameet savaa auto.
par ogri... principaa es sveetdien pievakaree caurbraukshu ogri (atgriezhos riigaa). ja ir kaads viens-divi lielie rimi maishelji, tad teoreetiski varu pakjert.
3rd-Sep-2008 12:46 am
Par Rembati nupat aizrakstiju, tad r''it varētu zināt.
par Ogri - tas būtu labi, ja Tev sanāk pa ceļam, bet par Ogri ar ir cerība, ka rīt būs skaidrāka bilde.
3rd-Sep-2008 12:48 am
ok ;) skaidrs ;)
jebkuraa gadiijumaa liidz piektdienas kaadiem 19 buushu pie datora ;> peec tam liidz sveetdienas vakaram tikai uz telefona ;) tad jau sazvaniisies un sarunaas :))
3rd-Sep-2008 12:47 am
par kontu - atraksti man uz vacatiogmailu.
Bet uz naudām šorez nav akcents. Vismaz pagaidām. ja ĀM, galīgi neatbalstīs, tad celsim trauksmi.
3rd-Sep-2008 12:50 am
done! :)
ok, tad pagaidiisim, ko aarmins saka ;)
3rd-Sep-2008 09:52 am
Par Ogri šodien apvaicāšos. Noteikti, ka būs. :) Tad es varu beibei dot tavas koordinātes? Izmantosim gadijumu, lai neviss paņemtu VISU, bet no vienas konkrētas māmiņas! :) Ko saki?
3rd-Sep-2008 09:57 am
nu, bet, protams ;)
3rd-Sep-2008 09:59 am
jauki! :)
This page was loaded Apr 25th 2024, 11:23 am GMT.