smth
 
2nd-Sep-2008 10:38 pm
taa zinjoju par dreebiiteem.
shodien savaacu no diviem cilveekiem centraa pa maisam... + veel tas, kas pie [info]esinjas bija + veel cilvis no ikshkjiles kastes piecas laikam atveda... tagad man gandriiz pilns auto.
+ veel riit no riita [info]unima soliijaas pievest mantas...
usjo miiliishi - riit no riita doshos uz spici nodot visu ;) ceru, ka riit tur kaads no riita buus :D
cik nopratu, tad vismaz veel viena kundziite riit peecpusdienaa man kaut ko veel atvediis... + veel laikam kaut kas no draugiem vareetu ienaakties...
jebkuraa gadiijumaa - riit atkal straadaashu no maajaam, liidz ar to arii varees normaalaak visas lietas nokaartot..
shodien sanaaca par divarpus stundaam kaveet mazaas gaviljnieces vaarda dienas sviniibas ;) bet, nu - shoreiz bija svariigaak savaakt to, kas ir savaacams ;) labaak nedaudz par veelu ierasties, nekaa nekad ;) turklaat eliiziitei bija jauka kompaanija - chetri citi beerni ;) manu prombuutni izjuta noteikti saapiigaak inese, nekaa eliiziite ;) prieks bija satikt laumu ar abiem meitukiem ;) patinja kljuvusi runaatiigaaka ;) felicita krietni paaugusies kopsh pavasara :) meitukam jau divi zobi un shobriid ir aktiivaas raaposhas un kokjeteerijas faaze:)))
Comments 
3rd-Sep-2008 12:22 am
Ohoho!!
Man jau tagad tā, ka nosūtu tik cilvēkiem nummurus un viss. Tālāk šķiet, ka nekas vairs nenotiek. Bet tagad zinu, ka notiek VISS!!
Es šovakar vēl trijiem iedevu, bet nezinu vai viņi pie Tevis vai uz Spici :))
No tās mammas, kura šodien Tev atdeva maisiņu būs vēl. Bet to Kreiza atvedīs :))
3rd-Sep-2008 12:26 am
:)) tieshi taadeelj uzrakstiiju, kas un cik taalu noticis, lai nav sajuuta, ka nekas nenotiek ;)))
tieshaam notiek viss ;) pashai pat nedaudz paarsteigums par to ;)
nu, tad jau redzees, ko taa trijotne :))) jebkuraa gadiijumaa - buushu lietas kursaa, ka var uzrasties ;)
nu, cilveekiem jau gribas sajuutu, ka nav kaut kaadu kraapnieku bandinja savaakusies ;) ja redz, ka cilvji ir sakariigi, tad jau man shkjiet arii veelme darboties un sadarboties arii ir krietni lielaaka ;)
klau, a kas tur ar to kontu un naudinjaam? vai ir kaut kas zinaams par to, cik naudinjas vajadziigas nosuutiishanas apmaksai?
3rd-Sep-2008 12:32 am
Kontā drusku naudiņa air ienākusi, bet nosūtīšanai nesanāktu.
Provizoriski un ļoti aptuveni nosūtīšana varētu maksāt virs 400 LVL (jā, man bija šoks). Bet man vakar zvanijano ĀM viena departamenta direktors un solīja palīdzēt ar sūtīšanas naudām.

Par zuticēšanos - jā, cilvēki baidās. Daudzi jautā, kā var būt droši, ka nonāks kur vajag un tā. palīdz ĀM pieminēšana. + gribēju pie vienas mammas savu brāli aizsūtīt pēc drēbītēm, bet tad padomāju, ka viņš tgad noskūtiem matiem un nedrīkst sabiedēt un vēl sabojāt reputāciju :))
3rd-Sep-2008 12:36 am
oi, summa tieshaam nav maza... hmmmz.. man te shodien koleegji apjautaajaas par taam naudinjaam... Tev varbuut ir uzdrafteets kaads tekstinjsh par taam naudaam? es vareetu tad paarsuutiit to.. a ja, nu, nostraadaa...
bet,nu, tieshaam tas buutu bezgala labi, ja aarmins vareetu paliidzeet kaut ko... tas buutu patieshaam krietns atspaids...

es jau arii censhos baigi siiki un smalki cilveekiem izstaastiit, kas un kaa ir un kaapeec taadas aktivitaates... lai cilveeki nenobiitos ;)
jaacer, ka mums tieshaam viss izdosies! :)
a klau, kur taa mamma, pie kuras gribeeji suutiit braali? vai arii vinjas jautaajums jau ir nokopts?
3rd-Sep-2008 12:41 am
par Ogri bija doma. Bet tagad ir tā, ka Ogrē būs laikam vairāk kā viena un jautājums palicis aktuāls. Viņš gan ar vēl uz jautājuma zīmi - kas un cik daudz tur būs. varbūt rīt zināsim.
Bet uz Tevi vēl ir Rembate. tas nav pārāk tuvu.. Bet, ja kas, varam mēģināt runāt kādu citu.
3rd-Sep-2008 12:44 am
attieciibaa uz rembati ir tikai viens jautaajums - cik daudz tur ir un vai visu vareeshu sakraameet savaa auto.
par ogri... principaa es sveetdien pievakaree caurbraukshu ogri (atgriezhos riigaa). ja ir kaads viens-divi lielie rimi maishelji, tad teoreetiski varu pakjert.
3rd-Sep-2008 12:46 am
Par Rembati nupat aizrakstiju, tad r''it varētu zināt.
par Ogri - tas būtu labi, ja Tev sanāk pa ceļam, bet par Ogri ar ir cerība, ka rīt būs skaidrāka bilde.
3rd-Sep-2008 12:48 am
ok ;) skaidrs ;)
jebkuraa gadiijumaa liidz piektdienas kaadiem 19 buushu pie datora ;> peec tam liidz sveetdienas vakaram tikai uz telefona ;) tad jau sazvaniisies un sarunaas :))
3rd-Sep-2008 12:47 am
par kontu - atraksti man uz vacatiogmailu.
Bet uz naudām šorez nav akcents. Vismaz pagaidām. ja ĀM, galīgi neatbalstīs, tad celsim trauksmi.
3rd-Sep-2008 12:50 am
done! :)
ok, tad pagaidiisim, ko aarmins saka ;)
3rd-Sep-2008 09:52 am
Par Ogri šodien apvaicāšos. Noteikti, ka būs. :) Tad es varu beibei dot tavas koordinātes? Izmantosim gadijumu, lai neviss paņemtu VISU, bet no vienas konkrētas māmiņas! :) Ko saki?
3rd-Sep-2008 09:57 am
nu, bet, protams ;)
3rd-Sep-2008 09:59 am
jauki! :)
This page was loaded May 4th 2024, 11:43 pm GMT.