smth
 
2nd-Sep-2008 10:38 pm
taa zinjoju par dreebiiteem.
shodien savaacu no diviem cilveekiem centraa pa maisam... + veel tas, kas pie [info]esinjas bija + veel cilvis no ikshkjiles kastes piecas laikam atveda... tagad man gandriiz pilns auto.
+ veel riit no riita [info]unima soliijaas pievest mantas...
usjo miiliishi - riit no riita doshos uz spici nodot visu ;) ceru, ka riit tur kaads no riita buus :D
cik nopratu, tad vismaz veel viena kundziite riit peecpusdienaa man kaut ko veel atvediis... + veel laikam kaut kas no draugiem vareetu ienaakties...
jebkuraa gadiijumaa - riit atkal straadaashu no maajaam, liidz ar to arii varees normaalaak visas lietas nokaartot..
shodien sanaaca par divarpus stundaam kaveet mazaas gaviljnieces vaarda dienas sviniibas ;) bet, nu - shoreiz bija svariigaak savaakt to, kas ir savaacams ;) labaak nedaudz par veelu ierasties, nekaa nekad ;) turklaat eliiziitei bija jauka kompaanija - chetri citi beerni ;) manu prombuutni izjuta noteikti saapiigaak inese, nekaa eliiziite ;) prieks bija satikt laumu ar abiem meitukiem ;) patinja kljuvusi runaatiigaaka ;) felicita krietni paaugusies kopsh pavasara :) meitukam jau divi zobi un shobriid ir aktiivaas raaposhas un kokjeteerijas faaze:)))
Comments 
3rd-Sep-2008 10:12 am
Mans izmisulis savā izvēlē nav kļūdijies! :)))) Un nevajag tagad raudāt. Kopā paraudāsim atvieglojuma asaras, kad tas viss būs beidzies un prom! :))) un tur to kravu sagaidīs prieka asaras no bērneļiem un vairāk jau viņu mammām, kam nu būs maziem ko uzvilkt un sapucēt un ziemā no aukstuma pasargāt. Nu vai tas nav viens foršs darbiņš? :))) Mēs tikai daži cilvēki, varam iepriecināt simtu! Starp citu neesmu neko dzirdējusi par citiem civilajiem, kas ko darītu! Foršās mēs! :))))))))))))
3rd-Sep-2008 10:20 am
10000% taisniiba!
zini, kas ir? tipiskajam latvietim nemaz nav tik daudz iniciatiivas. vieglaak ir noriet citus, vieglaak ir seedeet savaa saadzhaa un teikt - ne mana cuuka, ne mana druva... un - pat, ja ir kaads, kas visu gatavs organizeet, tad vienalga tomeer veel ir shii attieksme - a vai tieshaam man tas jaadara? a kaads man no taa labums utt. kad vakar cilvjiem staastiiju, kaapeec viss notiek un kas tas viss ir, ko daram, redzeeju taadu nelielu neticiibu vinju aciis.. nee, nu, protams, katram mums ir savas probleemas, taapeec varbuut no malas izskataas diivaini, ka sheit lv, kaads tieshaam kaut ko njemas prieksh patiesiibaa sveshiem cilveekiem kaut kur taalu, taalu prom, gatavi veltiit savu laiku, energjiju.. tomeer..dots deveejam atdodas.. un ne jau materiaalaas lietaas, bet emocijaas :)
3rd-Sep-2008 10:28 am
man viens babulis pateica - da kāpēc ir jāsūta kaut kur prom tās drēbes, kad mums pašiem ir bērni, kam vajag palīdzību. pār sētu jau viegli pārmest, bet vajag paskatīties, kas pašiem mājās darās. nu uzrēja. un kad es pajautāju - ko tieši labu jūs esat tepat savējiem izdarījusi? atbilde bija - man nekas nav jādara, valstij par to jādomā. secinājums: pats neko nedara, ja citi dara arī slikti. žēl lietas, kas nemaz pašam nepieder un vienmēr atrod kādu uz ko nogrūst visu atbildību.. un tad ir tāds prieks, kad raksta mammas un saka, ka jā, jūs meitenes esat lieliskas.. un kad atbrauc pie manis ģimene un meitiņa sakautrējusies saka, ka "jūs jau neprasījāt, bet es ieliku katram gadijuma arī savas rotaļlietas". a skuķēnam kādi pieci gadiņi. un tad viņa izvelk rozā kleitiņu un atklāj noslēpumu, ka tā ir vislabākā! vot viens šitāds meitēns, desmit tādus babuļus atsver. un jā, man liels prieks uzzināt, ka latvieši ir atsaucīgi un labi un palīdz un dara to no sirds. tas vien ir ko vērts. tātad arī es esmu ieguvēja šajā akcijā. :))))
3rd-Sep-2008 10:34 am
pashi sev atklaajam to, ka ir atsauciigi, labestiigi cilveeki.. un pashi sev veelreiz apliecinaam, ka mees tomeer censhamies nebuut tie nejaukie un rejoshie... ;)
un veel.. ja beerni redz, ka vecaaki censhas paliidzeet citiem, tad varam cereet, ka arii shie beerni, kad paaugsies buus taadi pashi - atsauciigi un sirsniigi.. un tas patieshaam priecee ;)
3rd-Sep-2008 10:49 am
nu re, nu! pluss bērni tur, kas redzot, ka palīdz viņiem.. iespējams palīdzēs citiem vai vēl labāk nepieļaus, ka atkal pienāk laiki, kad šī palīdzība ir tik vitāla! :))) vieni vienīgi plusi!
This page was loaded May 4th 2024, 11:51 pm GMT.