smth
 
21st-Nov-2011 10:32 pm
ir ķirbju biezeņzupa. ir siera krēmzupa. šodien ieraudzīju recepti, kur abas šīs lietas tiek savienotas. bail riskēt. drošāk šķiet gatavot vienu un otru, bet atsevišķi.
Comments 
21st-Nov-2011 10:36 pm
Man aju šķiet, ka ķirbi ar sieru nevar sabojāt ;)
21st-Nov-2011 10:38 pm
galvenais pareizās proporcijās visu paņemt?
21st-Nov-2011 11:27 pm
nez - man vnk siers (gandrīz jebkurš) anormāli garšo un kkādi parastie sieri, kas kūst, visur der - jo vairāk, jo labāk :D
21st-Nov-2011 11:30 pm
nu man sieri arii garsho :D eedu tos lielos daudzumos :) bet likt klaat neierastaas kombinaacijas vairos - a ja nu sieru sabojaa ;D
21st-Nov-2011 11:40 pm
Skaties uz to rezultātu nevis kā uz kko no siera, bet kā uz ķirbju biezzupu ar piedevām: ja Tu ķirbja biezzupu vari ēst (man pašai ne pārāk - kaut arī ķirbjus kā tādus ēdu daudz), tad siers viņu var tikai uzlabot :))
22nd-Nov-2011 09:10 am
es uzlaboju zupu ar kanēļstandziņām, muskatriekstu, tad es varu to ēst.
22nd-Nov-2011 09:17 am
Man jau šķiet, ka ar sieru visu var apēst. Pat ķirbi :))
22nd-Nov-2011 09:18 am
:) galvenais - pareizu sieru izvēlēties :D
21st-Nov-2011 10:37 pm
nez, es šodien taisiju kautkādu variāciju un sev par lielu pārsteigumu secinaju,ka var sabojāt gan....
21st-Nov-2011 10:38 pm
variācija par ķirbja kopā ar kausēto sieru tēmu?
21st-Nov-2011 10:55 pm
vel lielākās auzās - man mājās bija neizēsta Fetas paciņa, domaju,ka sāls un biezma vietā. bet man liekas,ka visu sabojāja dilles....
21st-Nov-2011 11:00 pm
feta ir lieti noderiiga ne tikai klasiskajos griekju salaatos, bet pastas salaatos a la griekju salaati ;) zupaa gan neriskeetu es likt fetu..
21st-Nov-2011 11:43 pm
uzvārītai , gabaliņu svaigas- mierīgi:)
22nd-Nov-2011 09:09 am
būs jāpamēģina ;)
22nd-Nov-2011 09:11 am
mani eksperimenti 99% gadījumu attaisnojas
šis bija tas 1%,kad nē :D
21st-Nov-2011 10:40 pm
hmm- es gan ķirbju zupai parasti lieku arī sieru, kausēto gan tik
21st-Nov-2011 10:43 pm
es lieku vai nu pienu vai skābo krējumu. vienmēr esmu piesardzīgi izturējusies pret sieru. a cik daudz Tu liec kausēto?
21st-Nov-2011 10:56 pm
nu tas jau pēc daudzuma - bet apmēram uz 2.5l - kādu puskārbiņu
21st-Nov-2011 11:01 pm
hmmz.. būs jāpamēģina. man te vīriets mājās pirms pāris dienām ieminējās, ka siera krēmzuma baigi labā esot, lai pagatavoju to ;) a man gribas ķirbju :D tagad meklēju variantus, kā apvienot :)
22nd-Nov-2011 09:19 am
Aj, es lieku veselu kārbu. :)
Kausēto sieru lieku arī zivju zupai, sēņu zupai un parastai dārzeņu zupai. Grūti man būtu dzīvot bez siera. :)
22nd-Nov-2011 09:30 am
hmmz.. ideja par sieru sēņu zupai man iepatikās. vajadzēs pamēģināt.
Paldies par ideju!
22nd-Nov-2011 09:57 am
ņem par labu. :) sēņu zupai ņemu dzintaru ar baravikām. Kā reiz vēl to sēņu garšu bišku dod klāt.
22nd-Nov-2011 10:18 am
ok. klau, viena lieta, kas mani nedaudz padara bažīgu sēņu zupas kontekstā. a gaļu tādai siersēņu zupai arī liec klat? vai nav par treknu?
jā, jā - zinu, nedaudz dumi jautājumi. bet labāk vienreiz pajautāt, nekā pēc tam kasīt pauri un zīlēt...
22nd-Nov-2011 10:52 am
Aj, es taisu parasti pēc savas omačkas receptes - gaļu ņemu kaut kādu kūpinātu, cauraugušu, sagriežu, apcepu ar sīpoliem un lieku katlā tad, kad lieku sēnes. (pirms tam tai buljonā vai ūdenī burkānus, kartupeļus, kad tuvu gatavībai, tad sēnes un apcepto gaļu ar sīpoliem (sīpoliem jābūt ļoti smalkiem), tad beigās kausēto sieru (pēc viņas oriģinālās receptes lej klāt pienu un saldo krējumu) un dilles. Ganu jau, ka citi vāra citādāk.
22nd-Nov-2011 10:53 am
es taisu tāpat tikai bez papildus buljona un siera ;)
22nd-Nov-2011 10:54 am
Nu, re! :)
This page was loaded May 4th 2024, 3:38 pm GMT.