ir ķirbju biezeņzupa. ir siera krēmzupa. šodien ieraudzīju recepti, kur abas šīs lietas tiek savienotas. bail riskēt. drošāk šķiet gatavot vienu un otru, bet atsevišķi.
ok. klau, viena lieta, kas mani nedaudz padara bažīgu sēņu zupas kontekstā. a gaļu tādai siersēņu zupai arī liec klat? vai nav par treknu? jā, jā - zinu, nedaudz dumi jautājumi. bet labāk vienreiz pajautāt, nekā pēc tam kasīt pauri un zīlēt...
Aj, es taisu parasti pēc savas omačkas receptes - gaļu ņemu kaut kādu kūpinātu, cauraugušu, sagriežu, apcepu ar sīpoliem un lieku katlā tad, kad lieku sēnes. (pirms tam tai buljonā vai ūdenī burkānus, kartupeļus, kad tuvu gatavībai, tad sēnes un apcepto gaļu ar sīpoliem (sīpoliem jābūt ļoti smalkiem), tad beigās kausēto sieru (pēc viņas oriģinālās receptes lej klāt pienu un saldo krējumu) un dilles. Ganu jau, ka citi vāra citādāk.
Paldies par ideju!