smth
 
21st-Nov-2011 10:32 pm
ir ķirbju biezeņzupa. ir siera krēmzupa. šodien ieraudzīju recepti, kur abas šīs lietas tiek savienotas. bail riskēt. drošāk šķiet gatavot vienu un otru, bet atsevišķi.
Comments 
22nd-Nov-2011 09:19 am
Aj, es lieku veselu kārbu. :)
Kausēto sieru lieku arī zivju zupai, sēņu zupai un parastai dārzeņu zupai. Grūti man būtu dzīvot bez siera. :)
22nd-Nov-2011 09:30 am
hmmz.. ideja par sieru sēņu zupai man iepatikās. vajadzēs pamēģināt.
Paldies par ideju!
22nd-Nov-2011 09:57 am
ņem par labu. :) sēņu zupai ņemu dzintaru ar baravikām. Kā reiz vēl to sēņu garšu bišku dod klāt.
22nd-Nov-2011 10:18 am
ok. klau, viena lieta, kas mani nedaudz padara bažīgu sēņu zupas kontekstā. a gaļu tādai siersēņu zupai arī liec klat? vai nav par treknu?
jā, jā - zinu, nedaudz dumi jautājumi. bet labāk vienreiz pajautāt, nekā pēc tam kasīt pauri un zīlēt...
22nd-Nov-2011 10:52 am
Aj, es taisu parasti pēc savas omačkas receptes - gaļu ņemu kaut kādu kūpinātu, cauraugušu, sagriežu, apcepu ar sīpoliem un lieku katlā tad, kad lieku sēnes. (pirms tam tai buljonā vai ūdenī burkānus, kartupeļus, kad tuvu gatavībai, tad sēnes un apcepto gaļu ar sīpoliem (sīpoliem jābūt ļoti smalkiem), tad beigās kausēto sieru (pēc viņas oriģinālās receptes lej klāt pienu un saldo krējumu) un dilles. Ganu jau, ka citi vāra citādāk.
22nd-Nov-2011 10:53 am
es taisu tāpat tikai bez papildus buljona un siera ;)
22nd-Nov-2011 10:54 am
Nu, re! :)
This page was loaded May 18th 2024, 1:11 pm GMT.