smth
 
21st-Nov-2011 10:32 pm
ir ķirbju biezeņzupa. ir siera krēmzupa. šodien ieraudzīju recepti, kur abas šīs lietas tiek savienotas. bail riskēt. drošāk šķiet gatavot vienu un otru, bet atsevišķi.
Comments 
21st-Nov-2011 11:27 pm
nez - man vnk siers (gandrīz jebkurš) anormāli garšo un kkādi parastie sieri, kas kūst, visur der - jo vairāk, jo labāk :D
21st-Nov-2011 11:30 pm
nu man sieri arii garsho :D eedu tos lielos daudzumos :) bet likt klaat neierastaas kombinaacijas vairos - a ja nu sieru sabojaa ;D
21st-Nov-2011 11:40 pm
Skaties uz to rezultātu nevis kā uz kko no siera, bet kā uz ķirbju biezzupu ar piedevām: ja Tu ķirbja biezzupu vari ēst (man pašai ne pārāk - kaut arī ķirbjus kā tādus ēdu daudz), tad siers viņu var tikai uzlabot :))
22nd-Nov-2011 09:10 am
es uzlaboju zupu ar kanēļstandziņām, muskatriekstu, tad es varu to ēst.
This page was loaded May 18th 2024, 2:03 pm GMT.