smth
par kaķīšiem 
31st-Dec-2018 10:07 pm
Tikai es pēdējā gada stundās vēl izveikt pasūtījumu zooveikalā tēta un saviem kaķīšiem, jo 200 bonusa punkti ir tieši tas, kas man pietrūkst, lai varētu paņemt furminatoru Punčai. :D
Bet, ja nopietni, tad vairāk pasūtījumu izveicu tādēļ, ka kaķiem sausā barība un konservi iet uz beigām. Triņčiks sauso barību ēd gariem zobiem. Principā ir pārgājusi uz konserviem vai mūsu pārtiku. Palasīju internetus un daudzi atzīst, ka kaķi Applaws ēd gariem zobiem. Lai arī ļoti gribēju barību bez graudaugiem un kartupeļiem (tādu, kā šobrīd mums ir Applaws), paņēmu Purizon, kur iekšā tomēr ir kartupeļi. Jāskatās, kā Triša ēdīs to un kā reaģēs viņas vēders. Ir sarežģīti, ja ir tāds diezgan izvēlīgs un cimperlīgs kaķītis. Puša ir staigājošais kuņģītis, kas ēd gandrīz vai visu, ko dod. :D Bet ar Trišu ir grūtāk. Tajā pat laikā smejos, ka Triša tik labprāt ēd miltu izstrādājumus - pankūkas, maizi, plātsmaizes, ka reizēm šķiet, ka viņa labprāt pārtiku no tiem un gaļas. :D
Runājot par gaļu (nu, ne gluži gaļu, bet konserviem). Šobrīd abas labprāt ēd Gourmet Gold pastēti, bet..es pamanīju kādu laiku atpakaļ, ka tur ir cukurs. Nu, un, protams, šobrīd cukurs ir ļaunums! Tāpēc pasūtīju tikai tos konservus, kur nav cukurs, jo kaķīšiem taču cukuru nevajag.
Man sāk likties, ka esmu saimnieks - paranoiķis. :> Gribu dot pēc iespējas visu labāko, nodrošināt pēc iespējas ilgāku un veselīgāku mūžu Trišai un Pūciņai. Jo viņas ir foršas! :) Triša ir ļoti apķērīga. Joprojām smejos par to, ka pirmajās dienās antibiotikas mutē varējām iestūķēt tikai caur histēriju, ietīšanu dvielī, bet pēdējās dienās pietika vien paņemt rokās, atvērt mutīti un nekādas panikas. Puša toties ir tāds lāčuks, kas ir tāds kā maziņš sapņotājs, kas klīst apkārt, dara blēņas un nevienu īpaši neņem galvā. Galvenais, ka nedara lielas blēņas un ir labsirdīgs zvēriņš. ;)
Comments 
31st-Dec-2018 10:14 pm
Aplaws gan mani zvēri ēd labprāt.
Diezgan labā cenā atradu Promo bāzē labu barību bez graudiem
31st-Dec-2018 10:19 pm
Mēs ar Applaws jau otro reizi aplaužamies. Tā bija pirmā barība, kad viņas paņēmu pie sevis. Viņas kaķēnu barību gariem zobiem ēda. Pamēģināju dažādus citus variantus un atgriezos atkal pie Applaws zivju varianta. Sākumā vēl ēda diezgan labi, bet tagad uz maisa beigām - gari zobi.
Ko tu atradi Promo?
31st-Dec-2018 10:26 pm
http://www.carnilove.co.uk/cat-food/
skatos ir arī citos zooveikalos, bet tur arī atlaide bija
abi zvēri ēd labi, kaķis iet arī suņa bļodā meklēt

( arī dodu https://www.iherb.com/pr/Nordic-Naturals-Omega-3-Pet-Cats-and-Small-Breed-Dogs-2-fl-oz-60-ml/39430?rcode=LUD979 )
31st-Dec-2018 10:35 pm
Forši, ka nav kartupeļu! Nedaudz mulsina "meal" sastāvām, bet vienalga ir ļoti, ļoti ok! Paskatīšos, kā ies ar Purizon. Ja neies, tad pamēģināšu šo barību!
Visa cita starpā, nezini, vai Promo joprojām ir iespēja paņemt vienreizlietojamo karti?
31st-Dec-2018 10:44 pm
hvz, tajā pie Dominas privātpersonām nevar it kā.
31st-Dec-2018 11:12 pm
Nee nevar, vini mainija strateegiju :(
1st-Jan-2019 10:40 am
Arī Ziepniekkalna ielā vairs nevar?
A kāda tgd ir stratēģija?
1st-Jan-2019 11:57 am
Nē nevar, oficiālais teksts ir ka klientu pietiek un vienreizējās caurlaides kā pašreklāmas instruments vairs nav nepieciešams.
https://www.db.lv/zinas/promo-cashcarry-turpmak-bus-pieejams-tikai-uznemejiem-479410
2nd-Jan-2019 09:00 am
Eh, jāmeklē uzņēmums.. :(
1st-Jan-2019 12:30 am
Paņem karti uz firmu un maksa skaidrā naudā. Bez problēmām.
Laimīgu Jauno Gadu! ;)
2nd-Jan-2019 09:00 am
Jāatrod vispirms firma! :))
Bet Jums arī laimīgu un veselīgu šo gadu! :)
1st-Jan-2019 01:38 am
Mūsmāju kaķis Applaws izbrāķēja, pārstāja ēst vispār. Tagad ēd carnilove (var dabūt dinozoo). Select gold arī ēda, bet to lv grūti dabūt.
2nd-Jan-2019 09:09 am
Šorīt manējās abas tā grauza Applaws, ka es pat pabrīnījos. :) Bet Carnilove ņemšu vērā - iespējams, izmēģināsim. :)
Par tādu Select Gold nemaz iepriekš nebiju dzirdējusi. Iešu izpētīt! :)
1st-Jan-2019 10:44 am
izklausās kā man ar bērnu - gribas to labāko, to veselīgāko ēdienu, štrunts par cenām :D
A par tām antibiotikām - nu zvēriņš jau arī samierinās, ka 1kārt, neizbēgami, otrkārt - nav nekas TIK traks Atceros, kā man sunim, kad bija sagriezta un sašūta ķepa, vajadzēja tos apsējus mainīt, viņš arī beigu beigās apgūlās paskatījās uz mani ar baigo cietēja purnu, gari, gari nopūtās un ļāva man tur visu mainīt, bet to skatu "atkal mani te mocīs" atceros vēl tagad, kaut tas bija pirms gadiem 20..
2nd-Jan-2019 09:10 am
Ir, ir, tāpat kā ar cilvēkiem! :D

Bet vispār tie dzīvnieciņi ir dikti gudri! Pat pārsteidzoši gudri!
This page was loaded Mar 29th 2024, 9:35 am GMT.