smth
 
17th-Jan-2011 04:34 pm
In necessariis unitas, in dubiis libertas, in omnibus caritas...
Comments 
17th-Jan-2011 11:24 pm
es nezinu - katram jau savs - es esmu švammītes būšanai šķiet tikusi pāri...
esmu sapratusi ka katram, lai cik viņš man mīļš nebūtu, sava dzīve dota (tapat kā man mana) - dota lai tas mācītos ikdienā - un es noteikti neesmu dota kā švamme, lai paralēli viņa dzīves likstas caur sevi filtrētu (jo dzīvos viņš tāpat - savu dzīvi - filtrēšu es (mēslus un co sevī paturot) vai nē :) )
man par bērnību un arī vēlāk - līdzīgi - vienmēr pārdzīvoju līdzi... kamēr aptvēru - nu nevaru es viņiem doto dzīvi viņu vietā izdzīvot... jo laimīgāka būšu es, jo laimīgāki mani vecāki.. jo mierīgāka es, jo mierīgāki mani bērni... galu galā - nonācu pie secinājuma - ja savedīšu savu dzīvi kārtībā, arī man apkārtējie jutīsieas labāk.. un ja šie jutīsies labāk - arī mana dzīve nomierināsies :)
kaut kā ta - aij nemāku paskaidrot :) bet tas strādā :)
17th-Jan-2011 11:30 pm
kad tev pasham labi, tad arii apkaarteejiem ir labi. ja taa iisi un kodoliigi :)
bet attieciibaa uz shvammiiti - es vairaak censhos uzsuukt to, kas noderiigs. taa teikt, censhos maaciities ne tikai no savaam kljuudaam, bet arii no citu kljuudaam. un gudriiba, es ceru, arii pieliip, taapeec visu jauno arii uzsuucu, jo zinaashanas ir bagaatiiba ;) bet emocijas.. ar emocijaam ir sarezhgiiti. censhos nelaist sevii paaraak dzilji sveshas emocijas, tomeer ne vienmeer tas izdodas. bet censhos tomeer.. joprojaam :)
bet jebkuraa gadiijumaa, kaa saka mana mamma - muzhu dziivo, muzhu maacies - jau shkjiet, ka esi pietiekami nodziivojis, lai daudz ko zinaatu, bet..jo vairaak dziivo, jo vairaak uzzini, jo vairaak uzzini, ka patiesiibaa zini pavisam maz.. un kaa veel mamma meedz teikt, ka, ja kaadreiz agraak vinjai kaads buutu to pateicis, ko tagad vinja uzzina, tad buutu daudzas lietas pavisam savadaak, bet nekad jau nav par veelu..
18th-Jan-2011 12:49 am
es atbildēšu rīt ;)

bet šovakar - tev un man:
Lois Armstrong
http://www.youtube.com/watch?v=bOH_mioL3TU
18th-Jan-2011 08:27 pm
shis ir lieliski ;) arii shovakar :)
paldies ;)
This page was loaded May 18th 2024, 1:18 pm GMT.